Nyomdai termékek a legjobbaktól

Ha utazást tervezünk, akkor biztos, hogy én vagyok az, aki szállást keres és rácsekkol a repülőjegyekre, nem pedig a vőlegényem. Pedig egyébként sok esetben én sem vagyok egy nagy szervező, de mivel itt csak kattintgatni kell és összehasonlítani az árakat, időpontokat, ezért ezt csendes magányomban gyorsan el tudok intézni egyhamar, és meg is találom a legjobb ajánlatokat, amire persze utána szeretnék minél hamarabb lecsapni. Az utóbbi évek utazásai során levontuk a tanulságot, hogy mire érdemes figyelnünk, és nem biztos, hogy a drága hotelek nyújtják a legnagyobb komfortot. Mi például sokkal jobban szeretjük az olyan szálláshelyeket, ahol jobban el vagyunk szeparálva másoktól. Például volt egy olyan magánszállással tapasztalatunk, ahol saját, mediterrán tetőteraszunk volt, tele buja növényekkel és kilátással a tengerre, imádtuk. Ezzel szemben egy hotel vagy apartman nem nyújtja ugyanezt az élményt, hiszen ott az esetek többségében nyitott, kisebb teraszok vagy erkélyek találhatók, ahol átláthatunk egymáshoz, és még a hangot sem szűri semmi – persze ez a közelség miatt van.

Na nem mintha egy nyaralás során annyit lennénk a szálláson, de ha az esti sétából hazaérvén még kiülnénk a friss levegőre picit romantikázni, akkor biztos, hogy nem a szomszéd családot szeretném hallgatni. Szóval igen, akár ilyen dolgok is fontosak lehetnek, és nem minden csak az ár. Persze kinek mi a preferenciája, én csak megosztottam a sajátunkat.

Van, akinek az a fontos, hogy medence vagy teljes ellátás legyen, amit szintén meg tudok érteni, főleg, ha az adott táj olyan, hogy a városközpont kilométerekre van és csak a strand van a közelben.

Vagy ha egy nagyvárosba utazunk, ott sem mindegy, hogy szeretnénk-e drága reggelikre költeni, vagy csak bekapunk valami gyorsat útközben, esetleg az a jobb, ha már benne foglaltatik a szállás árában az ellátás. Szóval akár helyzete is válogatja, hogy ki mit preferál, van, hogy mi is a hotel mellett döntünk.

De most egy egészen más dologról szeretnék mesélni, ami lehet, meglepő, de sokkal jobban lefoglalja a gondolataimat, mint az utazás. Ez pedig az esküvőm szervezése. Mivel nászutat még nem most tervezünk a baba miatt, ezért minden maradék erőmet az esküvő tökéletesítésére igyekszem fordítani, például legutóbb a https://www.colornyomda.hu/munkaink/matrica-etikett-cimke-nyomtatas/ oldal alapján elég egyértelmű, hogy a címkék nyomtatása ügyében intézkedtem. A Color Nyomdához nem csupán a dekorációval fordultunk, bár mindjárt kifejtem, hogy valójában ez is mennyi tételt jelentett. A vőlegényem ugyanis amikor céget alapított, itt intézte a névjegykártyáját, a kistábláját és még egy csomó dolgot az irodába – de én ezt a kettőt láttam, és nagyon tetszett a kivitelezés. Már akkor megjegyeztük a nevüket, hogy a jövőben is érdemes lehet őket keresni. Ugyanis amióta grafikusnak tanulok, nemcsak a férjem cégének arculatát tudtam elkészíteni, mint projektmunka a végzésemhez, hanem az esküvői kreatívokat is én terveztem – így tudtam, hogy ismét jó választás lesz a Color Nyomda a tervek életre hívásához. A múltkor is nagyon gördülékenyen ment velük minden, szóval biztosak voltunk benne, hogy most is így lesz.

Az első kör természetesen a meghívó volt, a már említett https://www.colornyomda.hu/munkaink/matrica-etikett-cimke-nyomtatas/ matrica, vagy címke már csak a sokadik lépés. De nemcsak a dekorhoz kellettek ezek, illetve a köszönőajándékokhoz, hanem ott vannak az ültetőkártyák, a menü, sőt, mivel még egy játékos kvízt is terveztünk a vendégeknek, azt is szerettük volna minél szebb papírra nyomtatni… Na és persze a táblákról sem feledkezhetünk meg, ahol megkereshetik a helyüket a vendégeink, vagy éppen már a bejáratban fogadja őket a nevünk és a dátum, szintén egy dekoratív táblára nyomtatva.

Lehetett volna más opciónk is, de mi bíztunk a Color Nyomda szolgáltatásaiban, így mindent aszerint terveztem meg, hogy az ő szolgáltatásaikkal találkozzanak a mi igényeink. Nem akartam nekiállni filccel írni plexire, tudtam, hogy nekem olyan minőségű tábla kell, mint a férjemé a munkahelyen, így egyértelmű volt a bizodalmunk a Color Nyomdában. Szóval volt, amit egyben adtunk le hozzájuk, vagyis természetesen először a meghívót, de megmondom őszintén, volt olyan is, ami csak utólag jutott eszünkbe, szóval elég gyakori kapcsolatban vagyunk a Color Nyomdával.

A https://www.colornyomda.hu/munkaink/matrica-etikett-cimke-nyomtatas/ link, csakúgy, mint a többi menüpontjuk azonban nemcsak cégalapítóknak vagy leendő házasoknak, esetleg grafikusoknak lehet hasznos, ugyanis ezeknek a nyomdai termékeknek millió felhasználási módja van, és a Color Nyomda széles portfóliójából biztosan megtalálhatja mindenki, amire szüksége van. Szerintem legalábbis elég lenyűgöző a felhozatal, és hogy ilyen sokféle munkálatban ilyen pontosak és precízek! A határidőkre se lehet panasz, de ehhez minden esetben ismerni kell a leadási útmutatót, hogy csak olyan anyagok alapján tudjanak dolgozni, amiből a legjobb minőséget tudják kihozni. Ha lehet, figyeljünk oda, és ne vétsünk hibát, mert a saját megrendelésünk folyamatát lassítjuk vele. Ha mindent úgy adunk át számukra, ahogyan a segédletben szerepel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes végeredményt kapunk majd a kezünkbe.

A meghívókat természetesen már átadtuk, és mindenkinek nagyon tetszett a kivitelezés és a terv maga is, aminek nagyon örültem. De a tervekkel semmire nem mentem volna, ha nincs a Color Nyomda, és nem ilyen profik, szóval örök hálám. Lassan minden elkészül, amit időközben megrendeltünk tőlük, úgyhogy onnantól már csak az utolsó simítások lesznek hátra.

A budaörsi nyomdát tehát mindenkinek szívből ajánlom! Imádom, hogy náluk egyedi könyvet is lehet csináltatni, vagy füzetet, mappát… Mi azt tervezzük, hogy a szüleinknek és a testvéreinknek készítettünk egy-egy könyvszerű albumot majd az esküvői képekből. És persze magunknak is, hiszen a Color Nyomdának köszönhetően szeretnénk felidézni ilyen formában is újra meg újra az esküvőnk – minden bizonnyal – varázslatos pillanatait.

Tiszta rohanás és stressz volt ez az elmúlt időszak, de nagyon örülök, hogy a Color Nyomdára most is számíthattunk. Itt ugyanis nem volt semmi galiba, szinte megpihent az idegrendszerem, amikor a nyomdai termékekkel kapcsolatban kellett intézkednem. Nézzetek szét nyugodtan a colornyomda.hu-n, ha tudtam valami érdekeset mondani nektek, és felkeltette az érdeklődéseteket a nyomda, szerintem tényleg profik és ráadásul ügyfélközpontú a hozzáállásuk is.

https://www.colornyomda.hu/munkaink/matrica-etikett-cimke-nyomtatas/