Az alkoholizmus kezelése három csillagos kényelemben

Ki ne álmodna arról, hogy 28 napot tölthessen egy kellemes, panzió kinézetű házikóban? Természetesen ez a kiváltság nem csak a „józanokat” illeti meg, hiszen az alkoholizmus kezelése kényelmesebb, mint valaha!

A felepulok.hu modern, mégis otthonos környezetben kínál biztos gyógyulást a függőség rabjainak. A háromcsillagos panzióra emlékeztető intézmény a weboldalon 3D-s sétával körbejárható. Megcsodálhatjuk a napfényes tágas tereket, az igényes fa bútorokat, valamint a világos dekorációkat. A fürdőszoba minden kényelmi igényt kielégít a zuhanyfülkével és masszázskáddal. Sőt, még a négy csillagos hotelek sem vonultatják fel általában mind a két opciót!

alkoholizmus kezelése

Maga a program, mely az alkoholizmus kezelésére irányul, a Minnesota-modellre épül, ami világhírű és a legmodernebb intézmények alkalmazzák napjainkban. A felépülés folyamata egy olyan konzultációval kezdődik, melyen lehetőség nyílik a két szakértőnek – Lovizer Dániel pszichológus hallgatónak és Lovizer Jánosnak – megismerni a pácienst, felmérni a helyzete súlyosságát.

A családi konzultáció lehetőségét is igénybe lehet venni abban az esetben, ha családtagunk szenved alkoholizmusban és segíteni szeretnénk neki. Ilyenkor a szakértőkkel próbálhatjuk észérvekkel meggyőzni szerettünket arról, hogy ez a program az ő érdekeit szolgálja és szüksége van rá. Senkit sem kényszerítenek, mindenki saját akaratából vesz részt a programon!

Fontos kiemelni azt is, hogy a szakértők minden egyes lehetőséget megvizsgálnak, valamint a családdal vagy a pácienssel előre tudatni fogják a kezelés anyagi vonzatait a program menetével együtt. Tehát az alkoholizmus kezelése rendkívül gördülékeny a kiváló kommunikáció miatt.

Amennyiben megtörténik a megállapodás és a „beteg” hajlandó és szeretne is gyógyulni, beköltözhet az osztott, vagy a saját szobájába. A puritán berendezés elsőnek idegennek hathat, viszont ezek mind azt segítik elő, hogy ne legyenek zavaró tényezők a „nyugalom szigetét” jelentő kellemes házban.

A felepulok.hu weboldalának „Rólunk” menüpontján megismerkedhetünk a rokonszenves, rendkívül segítőkész „alkalmazottakkal”, akik ezt a küldetést hivatásuknak tekintik és céljuk az, hogy minél több emberen segíthessenek. Az ide bekerülő páciensek kellő fegyelemmel, ugyanakkor törődéssel és kedvességgel szembesülnek, mely elősegíti a gyors felépülésüket.

A 28 napos program díja tartalmazza a szállást teljes ellátással, a házon kívüli programokat és az esetleges utókezelést is. Azonban az utazás itt nem áll meg, hiszen az igazi utókezelést a család és a barátok jelentik. A folyamatos támogatás és feltétel nélküli szeretet elengedhetetlen egy ilyen felépülés során, a kikerült „gyógyultakat” kiemelt figyelemmel kell kezelni.

Nem kell tartani azoktól a rémtörténektől, amelyekben előkerül a kényszerzubbony és a korbács. A páciensek szeretve és tisztelve vannak, figyelnek rájuk és törődnek velük, mindezt egy modern, három csillagos környezetben. Úgy fog mindenki visszatekinteni erre a 28 napra, mint egy nagyon tanulságos kirándulásra.