Egy jó autó akár egy jó szállás is lehetne, ha működne…

Mindenkinek máshol van az igény szintje, ami a szállást és hoteleket illeti. Valaki képtelen a négy csillag alá adni, egyszerűen azért, mert ezt szokta meg a kezdetekről és valószínűleg otthon is hasonló körülmények között éli a mindennapjait. Valakinek meg az a természetes, hogyha fog egy sátrat és azt bárhol felverheti, függetlenül attól, hogy van-e bármi kemping vagy legalább egy vacsora rendelésre alkalmas kicsi üzlet. Én meg most épp úgy vagyok vele, hogy egy autó is lehetne akár jó szállás, csak meg kéne hozzá csináltatni. Na de majd a www.metaautoszerviz.hu megoldja nekem ezt a problémát, legalábbis nagyon remélem.

Már régóta tervezünk egy autós túrát a testvéremmel, amihez meg is van az átalakított kisbuszunk. Csak hogy szegény már jó ideje csak áll a garázsban és ennek megfelelően az állapota sem alkalmas arra, hogy bármerre elinduljunk vele a nagyvilágba. De szerencsére a baráti körben többen is ajánlottak egy autószervizt, ahol remélhetőleg meg fogják gyógyítani a kisautónk betegségeit és mehetünk vele bele a nagyvilág kellős közepébe.

A www.metaautoszerviz.hu már eleve szimpatikus volt nekem azért, mert van weboldala. Nem is akármilyen! Ami nagy dolog, mert ezen a területen még mindig elég ritka az ilyesmi, pedig nálam és szerintem a fiatalok körében kivétel nélkül így van, hogy először a neten szeretnénk lecsekkolni mindekit, a vásárlói véleményeket meg úgy egyáltalán a céget és csak azután igénybe venni bármiféle szolgáltatást.

Hát a www.metaautoszerviz.hu-t történetesen egész jól le lehet csekkolni a neten. A szolgáltatásoktól kezdve, az aktuális árakon át még az akciókról is írnak az oldalukon, ami aztán tényleg nagyon arra vall, hogy aktívan kezelik és frissítik ezt a felületet is. Számomra ez mindig nagyon szimpatikus.

A szervíz Budapesten, a 18. kerületben található. Ez nekem nagyon kényelmes, mert erre járok minden nap dolgozni. Lebeszélem velük telefonon a szükséges egyeztetnivalókat, aztán valamelyik nap hazafele itt hagyom az autót egy kicsit gyógyulni. Őszintén szólva nincsenek kétségeim, mert a barátaim, akik ajánlották őket biztosítottak afelől, hogy a legjobb helyre kerül a kocsi.

Ha pedig tényleg bejön a dolog, akkor biztos, hogy a másik autónkat is itt fogom hagyni egy teljes átvizsgálásra. Na meg persze mikor máskor megy tönkre a klíma, mint ebben a hihetetlen hőségben. Szóval sok szempontból vált most aktuálissá a szervíz felkeresése.

Időben is pontosan beleférek a keretbe, mert 8-tól 5-ig vannak nyitva, én meg még pont elcsípem őket 3/4 5-kor, hogy ott hagyjam a járgányt. Aztán megtörténik a varázslat remélhetőleg és mehetek is vissza a csoda autóért a www.metaautoszerviz.hu műhelyébe. Már nagyon várom ezt a telefont, de mindenek előtt én keresem fel őket, most azonnal!

www.metaautoszerviz.hu