Mosolyogtató múlt, reménytelibb jövő

Szeretünk tematikus éttermekbe járni a párommal, de még inkább örülünk, ha a nyaralásunk során kifogunk egy olyan szállást, hotelt, bármit, aminek kialakításában szintén van valami egyedi ötletszerű. Legjobban pedig a múltat idéző dolgokat szeretjük, de most, ahogy ezt mesélem, van egy jobb sztorim is arról – jut eszembe -, hogy miért jó elővenni a régi dolgokat. Csepel bicikli – nektek mi jut eszetekbe róla?

Nekem valahogy nosztalgikus fotók kezdenek lepörögni – bicikli a fagyizó előtt, mellette kislánnyal stb. -, pedig a Csepel bicikli nagyon is a jelen, sőt a jövő is lehet egyben! Nézzétek csak meg a linkemen található motorbolt.co.hu-t. Mindenféle bicikliket vásárolhattok ott, melyek modernek, a kor mindenféle körülményeinek pont megfelelnek, sőt nagyon fejlődőképes területről beszélünk. És köztük van még ez a márka is, amihez többféle dolgot árulnak!

Szóval a Csepel bicikli még nagyon nem járt le, egy máig élő fogalom, és miként ez a shop az újdonságok mellett segít a régiségek életben tartásában is, az is maradhat akár még sokáig. Ugyanakkor tényleg furcsa feeling, hogy ugyanezen a helyen hozzájuthattok a legmodernebb elektromos rollerekhez is. Mintha két generáció fogná egymás kezét virtuálisan – és itt mindkettő választhat, hogy melyik kétkerekűre pattan fel… A korral sokat fejlődött a kétkerekű közlekedés, de nem dobtunk ki semmit, ami a múltban szép és jó volt, mert nem volt szükség azokat kidobni. És ezt legjobban pont a Viczai Kft. Motorbolt nevű webshopján mérhetitek le, mert itt aztán mindent, például elektromos kerékpárokat is árulnak még a simák mellett.

Még gyerekbicikliket is, olyanok, mintha egy szemléletet is terjesztenének… Olyanok ők, mintha a múlt és a jelen generációja mellett azonnal fókuszálni kezdenének a következő generációra is, a még nagyon kicsikre, amint azok csak elkezdenek járni…

Egy összecsukható elektromos roller már nagyon is a velünk élő jövő, nemde? Náluk, ebben a webshopban van számos ilyen innováció, könnyen hozzáférhetően, garanciálisan, gyors szállítással és az a legjobb benne, hogy elképesztően széles a választék. A motorokhoz való dolgoktól, alkatrészektől a rollerekig tényleg kiterjesztették a horizontot megannyi területre. Erről árulkodnak a különféle menüpontok. A kettő említett szélső irány között (motorkerékpár és roller) pedig ott van tehát a skála legnagyobb részét lefedően a bicikli.

Gyerekbicikli, túrabicikli, négykerekű tanulóbicikli, műanyag játékbicikli, és elektromos rásegítésű bicikli – biciklizni mindenki tud, nem? Hát ez a hely a biciklisek paradicsoma, de hogy ki mindenkié még, azt lessétek meg a kínálatban.