Apple szervizre van szükséged? Ne keresgélj tovább!

Nagyon sokáig keresgéltem olyan szerviz után, amiben teljes mértékben meg tudok bízni. Éppen ezért nem volt könnyű dolgom megtalálni Budapest egyik legjobb szervizét.

A párommal nagyon szeretünk kirándulni, ezért rendszeresen el szoktunk menni a hétvégéken valamilyen új helyre. Egyik nap, amikor egy nagyon aranyos kis szálláson voltunk, akkor találtam szembe magam az LCD Fix csapatával. Korábban még nem bukkantam rájuk az interneten. Most viszont a honlapjuk alapján teljes mértékben meggyőztek arról, hogy nekem az ő szolgáltatásukra van szükségem.

Ha a honlapjuk nagyon szépen össze lett rakva, a színek teljes mértékben passzolnak egymáshoz, nagyon sok hasznos információ megtalálható egy helyen, és minden szolgáltatásukról részletes leírást találhatunk a weboldalon. Ha valamire kíváncsi lennél, például a kijelző cserével kapcsolatban, akkor itt minden kérdésedre választ kaphatsz. Ha mégsem, akkor pedig nyugodtan kérdezhetsz is tőlük. Nagyon szívesen válaszolnak mindenkinek, ezért ne félj kérdezni. Minden vásárlójukkal segítőkészek, hiszen számukra ők az elsők.

Ha szívesen megtapasztalnád, hogy milyen lehet egy olyan kijelző specialistát választani, ahol te vagy az első, akkor ne habozz és látogass el hozzájuk mielőbb.

Márkafüggetlen szervizként lehet Apple, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonod, ők el fogják vállalni a helyre hozatalát. Így akár Apple szerviz helyett is választhatod őket.

Apple szerviz

Amennyiben nem ragaszkodsz a márkaszervizekhez és Budapesten élsz, akkor érdemes lehet neked is meglátogatnod őket. Hiszen ugyanolyan, ha nem jobb szolgáltatást nyújtanak, mint a márkaszervizekben. Arra azonban érdemes lehet figyelni, hogy ha garanciális még a termék és ezt nem szeretnéd elveszíteni, akkor neked a márkaszerviz lesz a jó választás.

Ha be szeretnél térni hozzájuk, akkor ezt nyitvatartási időben bármikor megteheted. Nem kell időpontot foglalni hozzájuk és a szervizeléssel is nagyon gyorsan végeznek. Maximálisan szem előtt tartják az ügyfeleik igényeit, és a legnagyobb profizmussal dolgoznak. Ennek köszönhetően 1 órán belül végeznek a kijelző cserével. Adatvesztés nélkül hozzák rendbe a készülékeidet, ezért attól sem kell tartanod, hogy beviszed kijelző cserére a telefonod és pár fontosabb adat elvész szervizelés közben. Nagyon jól tudják, hogy az emberek milyen sok hasznos adatot tárolnak a készülékeiket, ezért erre mindig nagyon figyelnek. Illetve az állapotukra is figyelnek, hogy ne keletkezzen rajta plusz karcolást stb.

Többfajta készüléket is vihetsz hozzájuk szervizre: telefon, laptop, tablet. Ha valamelyik készüléked elromlik, akkor most már tudod, hogy hová kell vinned. Amióta megismertem őket és a munkájuk minőségét, én már csak hozzájuk szoktam vinni a készülékeimet.

Az LCD Fix csapata nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, ezért is mondhatók specialistáknak. Ha valami miatt szükséged lenne a szolgáltatásukra, akkor keresd őket bizalommal.

Budapesten az Alleban megtalálhatók, ezért ha őket választod, akkor a várakozás 1 órájában akár még be is vásárolhatsz. Mivel egy bevásárlóközpontban található az üzletük, ezért biztosan nem fogsz unatkozni, ameddig elkészülnek a készüléked helyrehozatalával.

Mivel azonnali javítást vállalnak és gyorsan dolgoznak, ezért a többi szervizzel szemben sokkal időhatékonyabbak. Vannak olyan helyek, ahová csak időpontfoglalással lehet bejutni és akkor is napok múlva végeznek a javítással. Ezzel ellentétben az LCD Fix csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy még aznap, 1 óra múlva újra tökéletes lehessen a telefonos, tableted, laptopod.

Amennyiben valamilyen plusz szolgáltatásra lenne szükséged, akkor a következők közül tudsz választani az LCD Fixnél: céges készülék flották javítása és védelme, árajánlatok készítése biztosítási ügyintézéshez, törött vagy hibás készülék eladása, felújított készülékek értékesítése. Ha készüléket is szeretnél vásárolni, akkor a legjobb helyen jársz. Nagy termékkínálattal rendelkeznek, ezért megéri megnézni a bolt kínálatát.

Ha Apple szervizre van szükséged, akkor ebben is tudnak segíteni.

Látogass el az LCD Fix oldalára, ismerd meg őket jobban és amikor szükséged lesz, akkor látogass el az üzletükbe is.