Autó tartós bérlet kellett a szálloda dolgozóinak

Egy nagyon jó barátomnak van egy kisebb szállodája, ahol sok alkalmazottnak hiába van jogosítványa, autójuk nincsen. Ezért úgy döntött, hogy beruház a cég nevében egy autó tartós bérletre. Rögtön ajánlottam neki a flottakezeles.hu oldalt, ugyanis véleményem szerint, ha valaki céges autó választás előtt áll, ők jelentik a legjobb választást.

Egy első látásra is már nagyon szimpatikusnak tűnő cégről beszélünk, ugyanis egy 5 levélből álló segítséget is adnak a feliratkozók számára, ami eligazíthat mindenkit a céges autó bérlésben. Ezek a költségcsökkentő tényezők nagyban megkönnyítik a cégvezetők döntéseit, hiszen sokszor nem mindenki ért ezekhez a dolgokhoz.

Amennyiben például szűkös a költségkeret, lehetőség van használtautó vásárlásra is, lehet összeségében ez a megoldás olcsóbbra jöhet ki, mint egy hosszútávú autó tartós bérlet. Miért is jó választás itt, tőlük megvásárolni az autókat? A Flottautó Lízing cég nagy hangsúlyt fektet a minőségre és szeretné a vásárlók igényeit maradéktalanul kielégíteni, így körültekintően választják meg az általuk beszerzett autókat és oda is figyelnek arra, hogy minden műszaki előírásnak megfeleljenek a járművek. Rendszeresen szervizelve vannak az autók, amiről számlákat, papírokat, igazoló dokumentumokat is tudnak mutatni vásárlás előtt, hogy biztosan megnyugtassák az ügyfeleket. Ez nem csak a hitelesség miatt elengedhetetlen, de így az ügyfélben is biztonságérzetet kelt az, ha minden egyszer szerviz vagy javítás visszakövethető

Ezen felül számos pozitívum van még felsorolva a weboldalon, például az, ami nagyon fontos szerintem egy tudatos vásárló számára, hogy nem külföldről szerzik be a személyautókat, hanem Magyarországon vásárolják őket. Ha ez még mind nem lenne elég: minden autó újonnan üzembe helyezett és csak egyetlen ember használta őket többnyire. Ez azt jelenti, hogy nem kell attól félni, hogy extrém körülményeknek lett kitéve az autó. Ki van zárva az, hogy a járműveket előtted futárszolgálat bérelte vagy taxiként funkcionált. Ez azt is maga után vonzza, hogy a lefutott kilométerek valószínűleg nem lesznek magasan az órán. Az alacsony számtól tehát nem kell megijedni, nincsenek az órák visszatekerve, hiteles adatokat mutatnak a mutatók mindenféleképpen.

A cég szolgáltatásai azonban itt nem érnek véget, hiszen – mint már fentebb említettem – lehetőség van autó tartós bérlet kiváltására forint vagy akár euró alapú finanszírozással, továbbá biztosítás is köthető a járművekre. Ezek a szolgáltatások többedmagukkal csomagonként rendelhető meg a flottakezeles.hu oldalon, ahol kategorizálva tüntetik fel az ajánlatokat. Lehet választani standard, comfort, és superior csomagok közül. És hogy melyik mit jelent? Most elárulom neked!

A standard csomag – nevéből is adódóan – tartalmazza a legkevesebb szolgáltatást, azonban ez az ajánlat is már ki tudja elégíteni jóformán minden igényünket. Tartalmazza az autó tartós bérletet, a biztosításokat és az adókat, valamint a flottakezelés költségeit. Ide tartozik a szervizek időpontjainak szervezése, a javítások munkadíjainak és anyagdíjainak ellenőrzése, az abroncsokkal kapcsolatos teendőt és esetleges bírságok kezelése, az autómentések és a csereautónak az ügyintézése is. Ez a csomag azok számára lehet jó választás, akik kis befektetésével szeretnének hasznot elérni, valamint nem szeretnének a felesleges adminisztrációval foglalkozni.

Ezt követi a comfort csomag, mely a standardnek egy kibővített változatát jelenti. A tartós bérlet és biztosítások, valamint adók kezelése mellett már bővültek a szolgáltatások. Garantált díjas szervizet és gumiszolgáltatást is nyújtanak a comfort csomagot fizetőknek, valamint természetesen itt is jár a flottakezelés. Ez az ajánlat azok számára lehet kiváló választás, akik nem szeretnének kellemetlen meglepetéseket. A flottakezeles.hu ezen szolgáltatásával a kötelező és egyéb szervizek, valamint a gumipótlások költségei szervezetten, fix összegben jelentkeznek és leszervezett időpontban. Így nem kell aggódni attól, hogy kontrollálatlan lesz a folyamat, vagy attól, hogy a kollégák munkaidejét fogja befolyásolni a tervezetlen rendszer. Ezen felül szükség esetén akár vasárnap vagy az éjszaka közepén is rendelkezésére állnak az ügyfélnek.

A legtöbb extrát tartalmazó ajánlat pedig a superior csomag. Ennek a csomagnak a megvásárlásakor teljeskörű szolgáltatást és kényelmet élvezhet az ügyfél. Biztosítások, autó tartós bérlet, adók, garantált díjas szerviz és gumi szolgáltatás, csereautó, flottakezelés -hogy csak az eddigieket említsem. Már így is nagyon hosszú a lista, mi jöhet még? Igen, ezt még mindig lehet fokozni, lássuk is, hogy mivel! Szerepel egy olyan pont is a felsorolásban, hogy asszisztencia. Ez azt jelenti, hogy mind az országúti, mind a városi segélyszolgálat a nap 24 órájában a rendelkezésére áll az ügyfélnek és azonnal reagálna. Sőt, még ide tartozik a hozom és viszem szolgáltatás is, mely azt jelenti, hogy a flottakezeles.hu cég fogja szállítani az autókat szervizelésre és gumizásra, és logikusan vissza is viszik a járműveket az ügyfél részére. Ez azért nagyon jó, mert így nem fog „kiesni” egy kolléga sem a kötelező szerviz miatt, ugyanis nem kell ott várnia autó nélkül, amíg készen lesznek a papírok. Azért ez egy szuper ki előny szerintem, le merem fogadni, hogy ez a csomagjuk a legnépszerűbb, ugyanis egy nagyobb befektetésért cserébe megspórolja a munkaidő kiesést és a munkavállalók felesleges terhelését. Legalábbis én cégvezetőként biztosan arra törekednék, hogy csökkentsem az alkalmazottak leterheltségét, viszont a munka hatékonyságát növeljem a megfelelő időbeosztás által. Szerinted melyik a legtutibb csomagjuk?

autó tartós bérlet
A flottakezeles.hu autó tartós bérlet jelenti a kiváló választást!

Már csak egy kérdés maradt hátra. Tudod, hogy mi a különbség a hitel, a lízing és a tartós bérlet között? Amennyiben a válasz nem, nem kell szégyellni, ugyanis nagyon gyakran nincsenek tisztában sem az ügyfelek sem a magánszemélyek azzal, hogy pontosan mit is takarnak az egyes szavak. Szerencsére azonban a flottakezeles.hu oldal segít nekünk és megmutatja a fényt a lízingalagút végén. Nem kell sosem beérni az első opcióval, igenis merjünk utána olvasni a dolgoknak, mert lehet, hogy találunk egy jobb ajánlatot.

A cég készséggel összefoglalja számunkra a főbb különbségeket, előnyöket és hátrányokat is az oldalán, hogy körültekintőbben tudjuk meghatározni és kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot. Hát nem szuper? Ábrák is szemléltetik a megértést és nekem személy szerint be is vált. Teljesen laikus vagyok, nem értek sem az autókhoz sem a hasonló dolgokhoz. Ezért is jelentkeztem a hírlevelükre és olvastam el az anyagaikat, hogy habár én nem vagyok cégtulajdonos, bővítsem a tudástáramat. És milyen jól tettem, hiszen a végén én adtam tanácsot a barátnőmnek a választás során, sőt még el is volt ámulva, hogy hogy és honnan tudok ennyi dolgot a flottakezelésekkel kapcsolatban. Szerencsére a Flottautó Lízing minden információt átadott, úgyhogy igazából a dicsőség nem engem illet, maximum egy kicsit azért, mert meg is jegyeztem az általam elolvasottakat.

Ha Te is éppen ilyesmi beruházáson töröd a fejedet, akkor ne habozz ellátogatni a flottakezeles.hu oldalra, ugyanis itt szuper ajánlatok és nagyon precíz, profi, kedves kiszolgálás is vár Téged, ami ráadásul nem egy csomag kiváltsága, hanem alap! Ilyen az, ha egy cég ad a minőségre és odafigyel az ügyfelekre is. Gratulálok flottakezeles.hu, tényleg Ti vagytok a legjobbak és több ismerősömnek is ajánlottam már a céget. Szerencsére a visszajelzések eddig felhőtlenül pozitívok voltak, aminek felettébb örülök.