A hotel recepciósával a szem alatti ráncokról beszéltünk

Reggelenként Ritával, a Hotel recepciósával szoktunk beszélgetni. Most a szem alatti sötét karikák megjelenéséről beszélgettünk, számára problémát okoznak ezek a sötét karikák. Ahogyan beszélgettünk erről, eszembe jutott, hogy nem olyan régen olvastam az Instantense oldalán, hogy a szem alatti sötét karikák vashiányra is utalhatnak. Gyorsan elő is kerestem ezt a cikket, ami egy általam használt szérum oldalán található.

Én a kisebb ráncok eltüntetésére szoktam használni, itt olvastam, hogy a szem alatti sötét karikák vashiány állapotot is tükrözhetnek. Ezt a cikket gyorsan előkerestem és átküldtem Ritának, hogy ő is el tudja olvasni, hogy mitől is lehet neki karikás a szeme.

Az első cikkükben a sötét karikák kialakulásának természetes okairól írnak, ebben a másodikban a vashiány és egyéb betegségek következtében kialakult szem alatti sötét karikákról esik szó. Nagyon pozitív volt a Rita számára, hogy az oldal nem feltétlenül a terméket próbálta eladni számára, hanem felhívta a figyelmét, hogy mennyire fontos az egészségre figyelni, és ne feltétlenül csak tűzoltásban gondolkodjon, hanem figyeljen az életmódváltásra és kérjen ki orvosi szakvéleményt is arra vonatkozólag, hogy mit tud tenni annak érdekében, hogy elmúljanak neki ezek a szem alatti karikák, hiszen akár pajzsmirigy problémáról is lehet szó. Ritánál inkább az álmatlanság az, ami ezt a problémát okozza, így ő úgy döntött, hogy számára ez a megbízható Instantense plusz emelő hatású szérum lesz a megoldás, hiszen most rövid időn belül szeretné kezelni. Még a munkaidő megkezdése előtt gyorsan megrendeltük neki a szérumot, ami az egy napos szállítási időnek köszönhetően már holnap meg fog érkezni.