Akár hotelt is lehetne ezekkel a gépekkel takarítani?!

Nem lehet szavakba önteni, mennyire elképesztő volt a legutóbbi szálloda, ahol jártunk! Az a kilátás a teraszról egyszerűen lélegzetelállító volt… Nem is bírtunk betelni vele. Az elhelyezkedése nem is lehetett volna jobb, pontosan olyan volt, mint a képeken. El sem hittük, hogy tényleg ilyen jól tud sikerülni ez a körút, ami tulajdonképpen a nászút (bár egy évvel az esküvő után, de sebaj, ezért megérte várni). Még három napot vagyunk itt, aztán utazunk tovább, de azt hiszem, eddig számomra ez az utazásunk legkedvencebb pontja. Igyekszem a látvány minden elemét mélyen magamba szívni, hogy majd a nehéz napokon (főként otthon, télen, esőben vagy fagyban) elő tudjam hívni az emlékezetemből és ebből töltekezni majd. Ha a férjemre nézek, azt gondolom, nem is lehetnék szerencsésebb. De most még sokkal kisimultabbnak látom, mint máskor – nincs nagyobb öröm számomra, mint ellazulva látni őt.

Azért az online világtól nem szakadtunk el teljesen, így én az online szörfölés során a porszívóktól valahogy eljutottam a Ráülős takarítógépek kategóriájáig, egy ilyen, ipari használatú gépekre szakosodott “kölcsönző” oldalán. Ha korábban nem tudtál róla, hogy ilyen létezik egyáltalán, ne aggódj, nem vagy vele egyedül: számomra teljesen új információ volt, hogy ezek a szupermarketekben és bevásárlóközpontokban is gyakran látható takarítóeszközök bérelhetőek egy adott cégtől, ami ráadásul egy komplex szolgáltatást is épített a kínálatukban elérhető termékek köré. Ráülős takarítógépek és ráállósak is akadnak náluk szép számmal, de egyedi igényeinket kiválóan lefedhetik a kisgépek is, amelyekkel vízszintes és függőlegesen elérhető felületeket is takaríthatunk – azaz a padlótól kezdve az ülőfelületeken át, egészen az ablakokig minden maximálisan tiszta lesz, ha a Greenway Kft.-től bérelt takarítógépeket vetjük be. Ha korábban kételkedtél abban, hogy megtalálod a céged számára megfelelő eszközöket, amiket ráadásul a takarításért felelős kollégák ki fognak tudni használni, akkor nem kell tovább aggódnod: a Greenway ugyanis a beszédesen “full szerviz” nevet viselő ajánlatuk részeként a brigád teljes betanítását, valamint folyamatos továbbképzését is vállalja, így biztos lehetsz benne, hogy a gépek összes funkciója megfelelően kihasználásra kerül. Ráülős takarítógépek lennének a megfelelőek a telephely vagy a kereskedelmi egység számára, esetleg egy gyalogkísérős vagy éppen egy ráállós takarítógép? Nem kell egyedül kitalálnod! A Greenway felméri az igényeket, és folyamatosan monitorozza is azokat, így nem csak afelől lehetsz nyugodt, hogy a kezdetekkor biztosítva van a megfelelő géppark számodra, hanem ha esetleges csere vagy bővítés szükséges, azt a cég jelzi majd, és intézi is számodra! Bármilyen egyéb eset, probléma felmerülése esetén is vállalják a gyors kiszállást, javítást, így elmondhatjuk, hogy nem pusztán a gépeket, de nagyfokú támogatást is nyújtanak ezekhez a készülékekhez.

Ráülős takarítógépek

Remélem, hogy nektek is hasznos és érdekes volt az a bejegyzés, én kifejezetten úgy érzem, egy teljesen új világ nyílt meg előttem ezzel a lehetőséggel. Jó tudni a jövőre nézve – ki tudja, mikor jön kapóra ez az infó.