A hotelnak kellett egy kis extra segítség az online marketingben

Vannak olyan cégek, akiknek a fő tevékenységük az online marketing tanácsadás és kivitelezés, és mikor nem ment jól az üzlet, mi is felkerestünk egy ilyen céget.

A hotelek között nehéz kitűnni és nagyon nehéz a hirdetésekkel elérni azokat az embereket, akik valóban potenciális látogatóink lehetnek.

Mivel a hotel látogatottságában visszaesést tapasztaltunk, és saját részről ezt a problémát nem sikerült megoldanunk, felvettük a kapcsolatot egy céggel, akik online marketing tanácsadás és kivitelezés terén profinak számítanak.

A keresobenelso.hu volt ez a cég. Azért választottuk őket, mert rengeteg jó vélemény van róluk az oldalukon és az interneten is. A velük dolgozó cégek, akik a miénkhez hasonló gondokkal küzdöttek, mind agyon jó véleménnyel vannak róluk és meg vannak elégedve a munkájukkal.

Ezért szerveztem egy ajánlatkérést, majd átadtuk a cégnek a feladatokat, elsősorban a linképítést. Hiszen mindenki a Google-n keres nyaraláshoz ideális szálláshelyet, helyszínt, ezért a cég azon fáradozott, hogy a mi szállodánk honlapja is elöl jelenjen meg a találati listán. Ez sikeres is volt, már elég elöl vagyunk, és még le sem járt az egy éves szerződésünk.

Még csak fél éve dolgozunk együtt, de máris nagyon sokat nőtt a megtekintéseink, hirdetés eléréseink száma, ez pedig sok új vendéget hozott a hotelnek, majdnem mindig tele van a naptárunk, aminek nagyon örülünk.

Mindenkinek ajánljuk a keresobenelso.hu-t, nagyon értenek az online marketinghez!