Hirtelen nyomtatnod kell a nyaralás alatt? Van megoldás!

Az őszi, kirándulós idill és a bökkenő

Unokatestvéreimmel, Lénával és Anettal minden év októberében elmegyünk egy közös, kirándulós, őszi hosszú hétvégére. Ilyenkor persze rengeteget beszélgetünk is, s hogy minél nyugodtabb legyen a környezet, általában valami kisebb vendégházat szoktunk választani.

Tavaly is elkezdtük tervezgetni a dolgot, de végül Léna egy munkatársa, Tibor Balaton-felvidéki nyaralójában kötöttünk ki, s mint később kiderült, óriási szerencsénk volt, hogy így történt, mert a péntektől keddig tartó kiruccanás harmadik napján Anett, aki lelkes amatőr fotós volt, talált egy alaposan elrejtett fotópályázatot, amihez az egyik sorozata tökéletesen passzolt is, azonban a leadási határidő szerda volt.

A szerencsénk az volt, hogy Tibornak volt egy jófajta HP nyomtatója, azonban se tinta nem volt benne, se megfelelő fotópapír nem állt rendelkezésünkre. Anett már azon gondolkozott, hogy akkor kocsiba ül, és levezeti azt az 55 kilométert oda-vissza a legközelebbi profi nyomtatós üzletig, de aztán jött egy sokkal jobb megoldás.

HP Patron | Ingyenes Kiszállítás

Léna ugyanis, annak ellenére, hogy sokáig keresgéltük a lehetőségeket a neten, tett egy próbát, s rácsörgött Tiborra, aki pedig azonnal tudta, hogy mit kéne tennünk, mert egyszer régebben a HP Patron | Ingyenes Kiszállítás keresőszavakkal talált egy nagyon jó szolgáltatót.

Ez egy olyan webshop volt, ahol a munkanapon délig leadott rendelések jó eséllyel már a következő munkanapon kiérkeznek, s Tibor azt mondta, ha raktáron vannak a termékek, amit zöld pipa jelez az oldalon, akkor szerinte rendeljünk innen, ha meg nem ér ki időre a csomag, akkor még mindig kocsiba lehet ülni.

Szerencsére minden, amire szükségünk volt, zöld pipás volt, úgyhogy így is tettünk, s amúgy volt min meglepődnünk, ugyanis egyfelől láttuk, hogy teljesen ingyenes a GLS-es kiszállítás, másfelől pedig kiderült, hogy még kedvezményt is biztosítanak abban az esetben, ha a vásárló két, esetleg három terméket vásárol egyszerre bármely kategóriából. A kínálatuk is szuper egyébként, s nem csak a HP patronok terén, ugyanis a Lexmark, a Canon, a Philips és az Epson legkülönbözőbb típusú gépeihez is lehet itt patront találni, de tonerből és papírból rengeteg fajta van.

Hétfőn reggel tehát megrendeltünk mindent, és kedden a csomag már nálunk is volt. Anett nagyon örült, még aznap fel tudta adni a pályázatát expressz postai küldeményként, mi pedig eldöntöttük, hogy ha visszamegyünk a megszokott nagyvárosi életünkbe, akkor is ettől az üzlettől fogunk rendelni.