Bőr pénztárcák webáruház | cipomarket.hu

Amikor utazik az ember, annyi érdekes dolgot megtapasztal. Már rögtön a vonatút egy kész terepszemle. Ha író lennék, biztos innen meríteném az ötleteimet. Annyiféle érdekes, és sokszor furcsa emberrel találkozni utazás közben! Nem is beszélve arról, hogy olykor-olykor a vonaton utazók közönsége is megfeledkezik magáról. Ha esetleg egy társaság utazik együtt, mindig hangosabban folynak a beszélgetések. Főleg a mostani, modernebb vonatok esetében, ahol nincs is fülkékkel elválasztva a légtér. A minap épp a vidéki vakációmra utaztam egy kellemes vidéki hotelbe, amelyik pihentető, jó hírű wellness részleggel kecsegtetett. Pont erre van szükségem, gondoltam magamban reggel, miközben bepakoltam a bőröndömet. Nehéz hetet tudhatok magam mögött, de szerencsére az utazásra már sikerült eltennem a feszültséget. Így mire a vonatúthoz értem, már teljesen ki tudtam kapcsolni és meg tudtam figyelni az utazóközönséget.

Jót szórakoztam az utastársaimon, és ezt a tevékenységet a hotelben is folytattam tovább. Volt, hogy csak egyszerűen kiültem a teraszon található, hangulatos kávézójukba, és elmerengtem egy-egy vendégen. Persze itt egészen más közönséggel, válogatott társasággal találkoztam. Biztos itt is mindenkinek meg volt a maga kis története. Amíg azonban a vonat utazóközönsége mindezt hangosan kitette az asztalra, itt nehezebb volt felfejteni a szálakat. Éppen ezért persze a fantáziám is élénkebben dolgozott. Nagyon sokféle történetet kitaláltam a körülöttem lévő emberekről. Már szinte rá kellett szólnom magamra, hogy hagyjam abba, amikor hirtelen figyelmes lettem valamire. Egy idősebb úr hihetetlenül elegáns pénztárcát húzott elő a zsebéből.

Feltört belőlem a sóhajtás. Istenem, de szeretnék egy ilyen szép bőr pénztárcát én is! Ahogy visszamentem a szobámba, el is újságoltam a fájdalmamat a barátnőmnek telefonon. Ő persze jót nevetett rajtam, és a következő pillanatban már ez az üzenet várt a cseten: Bőr pénztárcák webáruház | cipomarket.hu. Nahát, gondoltam magamban, ez érdekesen hangzik – hát kattintottam. Egyáltalán nem bántam meg! Ha láttatok már szép, igényes kialakítású, bársonyos tapintású, minőségi bőrből készült pénztárcákat, akkor ezen az oldal csak olyat találtok! Ahogy jobban belelapoztam a weboldalon található információkba, persze egyből világossá vált minden. Az oldal ugyanis nagy múltra tekint vissza. Szinte az elsők között törtek be az online piacra és kezdtek el foglalkozni nemes márkák termékeinek online értékesítésével.

Így aztán olyan megbízható és kedvelt márkák termékeit kezdték el forgalmazni mint például az itthon is népszerű Nike, Puma, Mustang, Tamaris, és még hosszasan sorolhatnám a listát. A paletta ugyanis igen hosszú, szinte nincs olyan ismert márka, amelyik ne képviseltetné magát az oldalon! A webáruház elsősorban lábbelikkel foglalkozik, így például cipők, szandálok, papucsok értékesítésére specializálódott. Ugyanakkor már mindenki hallotta azt a mondást, mi szerint nagyon fontos, hogy a cipőhöz a megfelelő táska és a kiegészítők is passzoljanak. Így aztán persze nem maradhat le a palettáról a pénztárca sem! Nekem kifejezetten tetszenek a bőr pénztárcáik, de természetesen nem kizárólag bőrből készült darabok szerepelnek a terméklistán. Hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja a saját szájízének megfelelő darabokat, kiegészítőket. Az oldal pedig arra törekszik, hogy minél szélesebb körben elégítse ki a vásárlók igényét.

Ezért aztán, akik az elegánsabb stílus hívei, ők nyugodtan válogathatnak a sikkes bőr pénztárcák közül. Ha azonban valaki sportosabb, praktikusabb alkat, akkor is fog találni neki megfelelő pénztárcát a vászonból készült darabok közül. A kedvemért azonban időzzünk el egy keveset a bőr pénztárcák kínálatában. Az oldalon sem a hölgyek, sem az urak nem fognak csalódni, ugyanis külön kategóriában tárgyalják a női vásárlók számára, és külön kategóriában a férfi vásárlók számára meghirdetett bőr pénztárcákat. Az egyes kategóriákon belül pedig további feltételek mellett lehet szűkíteni és személyre szabni a keresést. A pénztárcák méretét tekintve például a legkisebb elérhető méret az S-es, a legnagyobb pedig az XXL-es. S-től XXL-ig tehát bármelyik méretre rá tud szűrni az ember. én magam a nőies, hosszúkás darabokat szeretem, ezért én biztosan az L-XXL mezsgyén mozogva fogok majd magamnak választani a kínálatból.

Méghozzá micsoda kínálatból! Máshol is találkoztam már bőr pénztárcákkal, de a Bőr pénztárcák webáruház | cipomarket.hu oldalon kifejezetten csodálatos színekben pompáznak a pénztárcák. Igazán egyedi mindegyik darab egytől egyig! A klasszikusabb színvilágtól át a bohémebb választásig minden megtalálható ezen a skálán! Így ha valaki a letisztultabb színek mentén szeret öltözködni, nyugodtan válasszon a barna, bézs, fekete, esetleg bordó színkombinációk közül. Ha azonban valaki hozzám hasonlóan kísérletező kedvű, mindenképpen vessen egy pillantást a többi színre is! nagyon vagány pénztárcákat látni az oldalon kék, narancs, sárga, piros, vagy éppen zöld színekben például. Minden vágyam egy gyönyörű, mustársárga, egyedi darab – nos, úgy érzem, ezen az oldalon a barátnőmnek hála jó eséllyel meg is fogom találni, amit keresek!

És ha mindez nem lenne elég, hadd szóljak pár szót az oldalon megtalálható akciókról is. Itt ugyanis szinte mindegyik darab kedvezményes áron vásárolható meg, állandóak az oldalon az akciók. Még ki is tudja választani az ember őket a szűrőben, hogy 0-10%, vagy 10-20% közötti akcióval ellátott, leértékelt darabok közül szeretne-e válogatni! Mindemellett pedig a weboldal bal alsó sarkában található egy csúszka is, amellyel a kívánt ársávot lehet beállítani. Ez amúgy nagyon jó ötlet, helyeslő bólintásokkal nyugtáztam a csúszka meglétét az oldalon. Én ugyanis hajlamos vagyok nagyon fellelkesedni, ha valami igazán megtetszik. És ebben az esetben búcsút mondhatok a mértékletességnek és a józan eszemnek! Ezért kifejezetten üdvözlendőnek tartom a lehetőséget, hogy az ember a keresgélés, nézelődés során beállíthatja, mekkora keretösszegből gazdálkodhat.

De ha mindezek ellenére egy kedves vevő azt érezné, hogy nem kapott megfelelő tájékoztatást vagy kiszolgálást, vagy egyszerűen csak további információra lenne szüksége, a cipomarket.hu oldal örömmel várja a vevői megkereséseket is az oldal alján feltüntetett e-mail címén. Meg is kérdeztem a barátnőmet, ő állt-e már kapcsolatban velük. Azt mondta, egyetlen egyszer történt ilyen egy rossz méretezésű cipővásárlás kapcsán, de az ügyfélszolgálaton végig nagyon segítőkészek voltak és segítettek mielőbb orvosolni a problémát. Sokat gondolkodtam rajta, vajon az elegáns úr, akit a hotel teraszán láttam, tud-e erről a lehetőségről? Mindegy is, gondoltam magamban, a lényeg, hogy én most már igen! A hétvége alatt ki is választottam és meg is rendeltem az oldalról a kiszemelt sárga pénztárcát. Így végül fülig érő szájjal távoztam a hotelből és a jól megérdemelt wellness hétvégémről.

Ha ti is hozzám hasonlóan minőségi és igényes kialakítású pénztárcát szeretnétek hozzáférhető áron, akkor ne habozzatok, és még ma keressétek fel az oldalt! Ne feledjétek: bőr pénztárcák webáruház | cipomarket.hu! Mert ennyi kényeztetés mindannyiunknak kijár.