A lagzinkat egy szállodában tartjuk

Tudjátok már rólam, hogy mennyire szeretek utazni, hogy már a közeli kontinenseken is jártam, és hogy még a világjárvány sem akadályozhat meg abban, hogy legalább az országon belül kiránduljak minden szabad hétvégémen. Ennélfogva rengeteg különböző típusú szálláshelyen voltam már, és sok hotelt is ismerek még Magyarországon is. Na mondjuk azokat inkább a munkámból kifolyólag.

Azt viszont szerintem még nem újságoltam el, hogy nemrégiben a párom megkérte a kezem és természetesen nagyon boldogan mondtam neki igent! Most már a lagzi előkészületeivel vagyunk elfoglalva és egyre inkább arra hajlunk, hogy egy szállodában tartsuk meg az eseményt. Ott rendelkezésre áll a külön terem, a személyzet, a kitűnő felszolgálás és a remek ételek és italok. Már csak azt nem tudjuk, hogy mivel tudnánk egyedivé tenni az eseményt, hogy a családtagjaink és a barátaink a mi esküvőnkre mindig is emlékezzenek, ne csak egy legyen számukra a sok közül.

Ezért hát én is és a vőlegényem is nagy keresésbe fogtunk a világhálón, hátha találunk valami érdekeset. Nem is kellett sokat kutatni, és beleakadtam az esküvő fotósarok ötletébe a Selfiegéptől, amiről őszintén szólva én korábban még nem hallottam.

Szerencsére a weboldalukon minden tudnivalót leírnak. A működtetéséhez elég egy kb 3 x 3 méteres területet elkülöníteni. A működése egyszerű, de a bérlés teljes időtartamára velünk van egy szakember, aki segít a beüzemelésben és a kezelésben is. A cég számtalan vicces és érdekes eszközt biztosít, amikkel egész biztos, hogy jó képek fognak születni. Vannak köztük parókák, bajuszok, szemüvegek és különböző kalapok is. A képek azonnal kinyomtathatók 10x15cm-es méretben, de mivel jó nagy a tárhelye, ezért később digitálisan is megkaphatjuk őket. Ez azért jó, mert manapság ki ne akarná megosztani ezeket a közösségi médiában? Emellett készíthetünk egy feliratot vagy keretet is, ami minden képre rákerül. Ilyen lehet például az ifjú pár neve és az esküvőjük dátuma, vagy céges rendezvények esetében például a cég logója és az esemény neve.

Marketingesként megemlítem, hogy ez egyben nagyszerű reklám eszköz is lehet. Ha például indítanék egy rendezvény sorozatot és azt szeretném, hogy erről minél több ember értesüljön, akkor csinálnék egy olyan keretet, amire rányomtatom az esemény weboldalának a címét, és hagynám, hogy a vendégeim minél több fotót készítsenek magukról. Ezt eljuttatnám nekik digitálisan is és egész biztos vagyok benne, hogy szinte mindannyian megosztanák azt a facebook és instagram oldalaikon. Így az eseményem ingyen reklámot kapna és virálisan terjedne tovább. A 21. században ez tulajdonképpen egy hatékony szájreklámnak mondható, a képek pedig magukért beszélnek, és többet mondanak ezer szónál. Egyetlen pillantás alatt leírják a fergeteges hangulatot, amit pedig ki ne szeretne átélni?

Szó mi szó, ez szerintem egy remek eszköz és bármelyik szállodát is választjuk majd végül a vőlegényemmel a nagy napon, szeretném, hogy egy esküvő fotósarok kialakításra kerüljön ott egy selfie géppel. A mi esetünkben ez lesz a köszönő ajándék a násznép részére, hogy eljönnek és velünk együtt ünnepelnek ezen a fontos és jeles napon.