A pihenés alatt is sok a munka

Azt mondják, hogy az építőiparban nincs megállás. Hát sajnos ebben tényleg van igazság. Az édesapámnak van egy saját építkezési vállalkozása, ami miatt gyerekként úgy éreztem, hogy folyamatosan telefonál a munka miatt. Sajnos ez a mai napig így van, csak felnőtt fejjel már könnyebben el tudom fogadni. Nemrég elutaztunk egy hotelbe, amolyan családi pihenésre és egyben szülinapi ünneplésre. Ismét rengeteget telefonált, ezért mondtam neki, hogy had segítsek, hátha akkor kicsit gyorsabban megoldjuk a problémákat és egy kicsit több időt tudunk majd együtt tölteni.

Éppen valami új céget próbált találni, ahonnan csavarokat tud beszerezni, mert már harmadszor fordult elő, hogy nem olyan csavar érkezett, amilyet megrendelt. Megunta. Érthető. Viszont azt hiszem örült a felajánlott segítségemnek. El is kezdtem keresgélni a neten és találtam neki egy szuper – a csavarholding.hu – weboldalt, ami nagyon szimpatikusnak tűnt. Először csak a főoldalt olvasgattuk, ami elég jó és meggyőző dolgokat írt. Olyan speciálisan kemény és időtálló csavarokat forgalmaznak, amik évekre biztosíthatják a burkolat és a tető rögzítését és esztétikáját is. Tartósabb és szebb színt ajánlanak hosszútávra, ami valljuk be elég fontos a csavaroknál. Azt írják, hogy ha lepereg a festék a csavarokról, áll a munka, mert nem olyan csavar érkezett, amit megrendelt, vagy meg sem érkezett a szállítmány, akkor jó helyen járunk. Nos, ahogy elnéztem apát, a felsoroltak közül mindet tapasztalta.

A Csavar Holding egyfajta speciális, UV álló festékkel dolgozik, ami miatt szebbek és időtállóbbak a csavarjaik. Így még 10 év múlva sem kell azon aggódni, hogy ki kell cserélni a csavarokat. Azt is garantálják, hogy ha a futár nem érkezik meg időben a szállítmánnyal, akkor ők személyesen szállítják ki a helyszínre a megrendelést. Azt hiszem apát meggyőzték, így meg is kerestük a szendvicspanel csavarokat, viszont rengeteg volt belőle. Ezt a részét boldogan átengedtem apának, mert sok fogalmam nem volt arról, hogy milyet is kellene rendelni. Volt közöttük festett nagyteljesítményű, normál, horganyzott normál és horganyzott nagyteljesítményű panelcsavar. Ezeken belül meg rengeteg színben is kaphatóak. Elég széles a választékuk az már biztos. Apa viszont pikk-pakk ki is választotta és meg is rendeltük. A rendelés folyamata is elég egyszerű volt, viszont telefonon es emailben is el lehet őket érni. Tehát, ha esetleg valami kérdés merülne fel, akkor könnyen fel lehet venni velük a kapcsolatot. Egyébként a termékeik listája is elég széles. Beszerezhető náluk többek között csavar, tipli, fúrószár, gipszkarton függesztő, szegecs és szerszámok is. A weboldalon pedig nem nehéz eligazodni, minden érthetően le van írva. A szállítási információkat is elolvastuk, ahol le van írva, hogy várhatóan hány nap a kiszállítás és a szállítási díjak is fel vannak tüntetve. Nagyon hamar meg is érkezett a csomag, csak pár napot kellett rá várni, úgyhogy apa nem kapott újabb idegrohamot.

Bevallom nagyon örültem, hogy még a kiruccanás első napján megoldottuk a szendvicspanel csavar krízist, mert így kicsit több időt tudtunk együtt tölteni. Apa sem telefonált annyit, játszott az unokáival, és mindenki tudta élvezni ezt a pár napot. Végre nem olyan emlékekkel tértünk haza, hogy minden csak a munkáról szólt, hanem szép közös pillanatokkal.