Van defekt vagy nincs defekt: 50 százalék esély

Amikor az ember egy jó messze fekvő helyre utazik autóval egy kellemes hotel kedvéért, könnyebben megtörténhet egy apró, ámde annál bosszantóbb baleset: a defekt. Ez esett velünk is nemrég. A bal első kerék felől érkező gyanús hangok és a kis imbolygás egyértelművé tette, hogy meg kell szakítanunk a hosszú autóutat, és félre kell állnunk egy kényszerszünetre.

És ebben a percben áldottam az eszemet, hogy indulás előtt egy héttel elővigyázatosságból beszereztem egy defektjavító készletet a kedvenc mindenes webshopomból, az 50 százalékból. A szettben található fogóval kevés erőfeszítés árán kihúztam a galibát okozó óriási, hegyes fémforgácsot, majd a megfelelő méretű tömítőrúddal kitöltöttem a gumiabroncson keletkezett lyukat, és már fújhattam is fel. A praktikus felszerelésnek köszönhetően mindössze 12 perces megállás után folytathattuk is az utazást, és a telezsúfolt csomagtartó teljes tartalmát sem kellett a sárba kipakolni az aljában rejtőző pótkerék miatt.

Pontosan ezért kedvelem annyira az 50szazalek.com webshop termékeit: a kifejezetten előnyösen összeválogatott, bőséges termékkínálat valóban a cég zászlójára tűzött üzenetet tükrözi: a vásárló az első. A defektjavító készlet olyan gyorsan megérkezett, hogy a garantált három nap helyett is csak kettőt kellett várnom, és igazán remek ár-érték arányú termék került a kezembe. Ha bizonytalan lettem volna a termék használatával kapcsolatosan, a vásárlók számára telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésére a probléma megoldásához. Sőt, ha meggondolnám magam, 14 napon belül akár vissza is küldhetem a bontatlan terméket.

Mindezen kedvező tulajdonságok teszik számomra oly vonzóvá az 50 százalék webshopot, ahová rendszeresen ellátogatok körülnézni az aktuális újdonságok között.