Hotelrendezvény, exkluzív környezet?

Mindig gondolkodtam, hogy mekkora munka lehet egy olyan sokoldalú intézménynek, mint egy elegáns hotel, mindent mindig beszerezni hiánytalanul. Mert akárhonnan is nézem, egy erős brandet képező hotel, vagy hotellánc, az bizony már egy intézmény. Ott sem csak a szobákat kell takarítani, felszerelni, az ágyneműt cserélni… Pont, hogy minden ilyen szállodaegységben van étterem, vagy étkezde, sok foglal magába wellnesst és ilyesmit, és rengeteg hotel ad helyet különféle rendezvényeknek. Mi is egy ilyenen jártunk nemrég. Ott tudtam meg végül, hogy a hunniakristaly.hu shopból jobbára minden beszerezhető.

Egy vendéglátók számára üzemelő webshop ez a szóban forgó kereskedő, de nem csak konyhai dolgok, vagy éttermi evőeszközök vannak náluk, hanem pont az ilyesmiben jeleskednek és tűnnek ki, mint a rendezvényre érkezők jó irányba terelésére szolgáló kordonoszlopok, megállítótáblák (amiket persze éttermek is használnak), és van még náluk kordonkötél, esernyőtartó, meg mindenféle kiegészítő forgalmazása – tehát átfogóan szolgáltatnak egyes intézményeknek, és nem csak bárki számára egy-egy rétegtermék-felsorolás van az oldalon. És ezek tehát egy helyről rendelhetők az éttermi evőeszközök és egyebek széles körével egyetemben.

éttermi evőeszközök

Mert akad olyan nagyon minőségi, akár webes felületen is adás-vételt bonyolító bolt, ahol az éttermi evőeszközök garmadája található meg persze, de ahol ennyi minden és ráadásul hasonlóan széles választékban – na olyan már kevesebb…

Főbb pontokba rendezve, hogy kiket látnak el is hosszú a lista: a home linetól kezdve a kantinokig bezárólag ott van mindenki, mint célcsoport, akik nem is professzionálisak vendéglátói értelemben akár. De van persze a rendelői listájukon sok-sok kávézó, étterem, cukrászda, vagy fagylaltozó, kitelepülős mobil-vendéglátóegység, és nem kizárólag a vevőteret töltik fel mindennel, hanem egészen a mosogatásig bezárólag a háttérmunkát is támogatják, ilyen helyeken. Tűnődöm, ki az aki megengedheti magának, hogy egyenként szerezzen be minden apróságot, ami az éttermébe kell. A kisebbek ezek, gondolom. Az egészen kicsik, inkább… De egy minden nap déltől éjszakáig nyitva tartó étterem jó, ha inkább a Hunnia Kristályt keresi! Hát pláne egy menza, vagy mondjuk egy teljes idényt megpörgetve működő büfékocsi, ahol kígyóznak a sorok napokig, egy fesztiválon. Oda nem ér rá apróságokat később pótolva hozatni. Ott mindig csúcsidő van!

Viszont, visszautalnék egy fontos paraméterre: ha eleganciáról és nívós környezetről van szó, a Hunnia akkor is etalon. Nagy mennyiségeben is, a minőséget támogatják. Ha az étterem belsejének kinézetéről van szó éppúgy, mint ha az evőeszközökről. Nem egy tegnap indult kis vállalkozás ez a hunniakristaly.hu (friss elbeszélések alapján tudom), hanem szinte a rendszerváltás kezdete óta a magyar vendéglátás és étkeztetés teljes világát végigkísérő komoly szolgáltató, több városban is megtalálható székhellyel. (Budapest és Debrecen, a két legnagyobb város, ahol találkozhatunk velük)

Mint ilyen, régóta a területet látó és átlátó bennfentesek, keressük a honlapjukat hasznos tudnivalókat összefoglaló alapos leírásokért, étlap szótárért, vendéglátós szlengszótárért, bár-szakszótárért is. Mert jobb, ha nem keverjük össze a frappét a frappírozással – olyan ez az oldal (hiába egy kereskedés), ahonnan kiindulva bizonyos dolgokból le is lehetne vizsgázni vendéglátás témakörben, kis túlzással. Ha már itt tartunk: a frappe egy apróra tört jéggel elkevert szesz, míg a frappírozás nem más, mint a pezsgő intenzív hűtése! 🙂 Ezt mind-mind már a www.hunniakristaly.hu oldalról tudom, ahogy azt is, éttermi evőeszközök magas minőségben pont ugyanonnan beszerezhetők, mint a műanyag kanalak, vagy az kórházi étkezdék evőeszközei.