Hotellánc székhelyalapítás a legegyszerűbb és leggyorsabb módon

Gyerekkoromban nem gondoltam volna még, hogy egy hotelláncnak leszek a tulajdonosa. Kicsiben kezdtem a szülővárosomban, majd egyre és egyre nagyobb lett a projekt. A végén pedig el kellett fogadnom, hogy egy új helyet kell nyitnom az eredeti mellé. Innentől azonban szükségem volt egy székhelyre, ahonnan az egészet irányíthatom. Ehhez viszont nem volt kvalitásom, úgyhogy találnom kellett egy céget akik segítenek megvalósítani az álmomat.

Így jött a képbe a Székhelyszolgáltatás24 oldala és a székhelyszolgáltató újlengyel feliratuk. Egy csendes, nyugodt délutánon találtam rájuk, ami azért volt pluszban jó, mert volt időm végigolvasgatni a szép, hosszú tájékoztatójukat. Ebben minden le volt írva arról, hogy mik a feltételeik és miket biztosítanak cserébe. Lenyűgöző volt látni egy cégnél azt, hogy ennyire közérthetően beszélnek olyan témákról, amik nem feltétlenül a legegyszerűbbek egy átlagos ember számára, mint én. Miért volt annyira különleges, hogy ez egy székhelyszolgáltató újlengyel területén?

Újlengyel egy olyan település, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ez az önkormányzat döntése miatt van így és így van már lassan 30 éve. Az utóbbi információ azért fontos, mert így tudhatjuk, hogy nem csak ideiglenes, hanem még hosszabb ideig így fog maradni.

Ha a székhelyszolgáltató újlengyel területére ajánlja a székhelyem alapítását, akkor bízhatunk benne, hogy ez egy jó befektetés. Több multinak is itt van a székhelye, ami azt hiszem eléggé megbízhatóvá teszi. Nekem ennél több győzködés nem is kellett, hamar eldöntöttem, hogy a Székhelyszolgálatás 24-nél fogom intézni az ügyeimet.