A szállásra érve már kész volt a menetlevél kitöltése

Nagyon régóta vártam ezt a hétvégén a családommal. A szállást még hónapokkal ezelőtt néztük ki a szerelmemmel, és a gyerekek is lelkesek voltak, amikor megmutattuk nekik, hová készülünk. Nekünk egy szállásnál elsősorban az a fontos, hogy családbarát legyen, és ha lehet, all inclusive szolgáltatást veszünk igénybe. Ilyenkor ugyanis tényleg pihenni és töltődni jövünk, és az a legjobb, ha semmi miatt nem kell aggódnunk. Persze megvan a túrázós, önellátó utazásnak is a szépsége, ami inkább a low budget kategória, természetesen ezek elől sem zárkózunk el. De egy hajtósabb időszak után jól tud esni egy kis luxus, és miért ne vállaljuk be, ha becsületesen megdolgozunk azért, hogy megtehessük és a gyerekeknek is megadhassuk ezt az élményt? És persze van olyan, hogy az aktív pihenés esik jól, amikor a szálloda és a környék egy csomó programmal vár minket, és van, amikor csak élveznénk a wellness részleget, a nyugalmat és a finom ételeket. Mikor mire van szüksége az embernek! Nekem most egyértelműen a nyugira. A környék ráadásul kifejezetten csendes, természeti szépségekben bővelkedik, úgyhogy innen is tudtuk, hogy ez lesz számunkra az ideális választás. A barátainktól is jót hallottunk a szállodáról, és országos szinten azért egy elég elismert hotelláncról beszélünk, szóval magasak voltak az elvárásaink és pozitívak a megérzéseink. Érdekes egyébként, hogy már gyerekeim voltak, amikor először jártam hotelben, előtte valahogy nem éreztem szükségét az ilyen fajta szállásnak, jó volt az apartman vagy a kemping is. Azért igyekszünk most is változatosan utazni és megszállni, ahogyan azt már az imént említettem is, így van, hogy egy régi kis parasztházikóban találunk szállást, de volt már olyan is, hogy egy család melléképületét sikerült kibérelni, mondjuk az pont külföldön volt. De szerintem ez is hatalmas élmény tud lenni felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

Szóval szerencsére most megengedhettük magunknak a hotel nyújtotta kényelmet és élvezeteket, és mindent sikerült letudnom a hétre a munkámmal kapcsolatosan, mire odaértünk a szállásra.

Ezt azért is emelem így ki, mert nem mindig volt ilyen egyszerű a dolog. Most nem kezdem el hosszasan magyarázni a cégünk felépítését, és hogy mivel is foglalkozom pontosan, de a lényeg, hogy kötelező útnyilvántartást vezetnem. Nem tudom, kinek ismerős ez a fogalom, de az a lényeg, hogy a NAV részére ilyen esetben több dolgot is le kell jelenteni, ami egyrészt pontos adatvezetést kíván, másrészt rengeteg papírmunkát is jelenthet, ami pedig időt emészt fel – például a menetlevél kitöltése. Nemhiába szokták azt mondani, hogy megvannak azok a munkák, ahol a dokumentálással megy el az idő döntő része, na ehhez nagyon tudok csatlakozni.

Közben azért arról is hadd meséljek, hogy szerencsére ez már csak a múlt, ugyanis megismertem a RoadRecord appot, ami segít ezeket a folyamatokat automatizálni és megkönnyíteni. Hihetetlennek tartom, hogy manapság már olyan fejlett a technológia, hogy leveszi ezt a terhet sokak válláról, mégis így van! A saját szememnek és tapasztalatomnak pedig nyilván hiszek. Először ismerősöktől, hasonló területen mozgó, régi kollégáktól hallottam a RoadRecord appról, aztán amikor egyre többször merült fel a neve, már megjegyeztem és elkezdtem utánanézni a dolgoknak. Mindezt te is megteheted a roadrecord.hu-n, de ha még tőlem olvasnál inkább egy kis bemutatót, persze később is megnézheted a weboldalt! Azt azért hadd mondjam el, hogy minden részletes információt ott fogsz megtalálni, amit én most nem fogok tudni ezzel a bejegyzéssel átadni, inkább csak a lelkesedésemet és az elégedettségemet szeretném megosztani. Tényleg lenyűgöz ugyanis az, hogy a mesterséges intelligencia segítségével havonta néhány perc alatt le lehet tudni az útnyilvántartást és az összes hozzá kapcsolódó kötelezettséget, szemben az eddigi megoldásokkal, amik bizony nem voltak ilyen egyszerűek. Legyen az a menetlevél kitöltése vagy a kiküldetési rendelvény, egészen zseniális, hogy a RoadRecord app megoldja számunkra – vagy ha a weboldal használata a kényelmesebb számunkra, akkor a roadrecord.hu!

menetlevél kitöltése

Szóval aki örülne, ha könnyebbé válna a menetlevél kitöltése és a többi kötelező procedúra folyamata, annak szívből tudom ajánlani, hogy próbálja ki a RoadRecordot! Most ráadásul két hét alatt ingyenesen megteheti, ugyanis 14 nap próbaidőszakot biztosítanak. Én már egy ideje használom az appot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jelentős időt és bosszúságot spórolok meg, amióta ez az app a segítségemre van. Szóval örökké hálás leszek azoknak, akik a figyelmembe ajánlották. Tényleg nem tudok mást mondani, mint azt, hogy megéri tenni vele egy próbát! A RoadRecord naprakész, gyors és könnyen kezelhető applikáció, de a weboldalra sem lehet panasz, ott ráadásul csomó hasznos dolgot elolvashatunk, mielőtt belevágunk.

A weboldalon például bemutató is rendelkezésre áll az app használatához, ami szerintem nagyon praktikus. Ezen felül azoknak, akik szeretnének olvasgatni a munka közben használt autók, illetve alapvetően az autók és az applikáció témájában, annak előszeretettel javaslom a RoadRecord Blog tanulmányozását. Érdekes bejegyzések születtek a cég profiljához kötődő témákban, tényleg érdemes őket elolvasni!

Hiszek abban, hogy az ilyen előremutató kezdeményezéseket érdemes minél jobban népszerűsíteni, mert abszolút megérdemlik – hiszen sok ember számára jelenthet könnyebbséget munkája során ez a szuper applikáció. Bízom abban, hogy a kis bejegyzésem, mondhatni ajánlásom eljut azokhoz, akiknek épp egy ilyen segítségre van szükségük.

Nagyszerű érzés az, hogy immáron a RoadRecord támogatja a munkavégzésem. Nem is lehetne ennél nagyobb könnyebbség számomra! Ahogyan már az előző bekezdésben is fejtegettem, számomra fontos, hogy merjük ajánlani azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyekkel elégedettek vagyunk. Sokszor előfordult ugyanis velem, hogy hallgattam ezekre a tanácsokra, és tényleg csoda jó dolgokra bukkantam. Hiszek abban, hogy a RoadRecord app és weboldal bemutatásával én is tudok segíteni. Pláne ha arról van szó, hogy egy cégnek vagy személynek a munkakörülményeit tehetem – ha távolról is, de – ideálisabbá és könnyebbé.

A weboldaltól nem kell megijedni, ha elsőre azt gondolnánk, hogy elveszünk a sok almenü között! Profi módon összerakott, abszolút felhasználóbarát oldalról beszélünk, szóval biztos vagyok benne, hogy mindenki hamar feltalálja majd magát a sorok között. Akit pedig a kalkulátor vonzott oda az oldalra: használja nyugodt szívvel, de utána javaslom, hogy maradjon még pár perc erejéig a weboldalon és nézzen szét. Már csak az elégedett ügyfelek értékelésére és véleményeire is érdemes vetni egy kósza pillantást. Számomra elég meggyőzőnek tűntek ezek a szöveges értékelések, és jó volt hallani a sok, hozzám hasonlóan elégedett ügyfélről. Remélem, hogy még sokakhoz eljut a RoadRecord applikáció híre, és hogy “sorstársaim” felfedezik, hogy mennyi jó célra használható fel a mesterséges intelligencia tudása!