Nyaralás alatt döntöttem a plasztikai műtétemről

Nemrégiben elmentünk a barátnőkkel nyaralni és a ott fogalmazódott meg bennem sokadjára a mellplasztika gondolata. A recepciós hölgynek is volt egy mellnagyobbító műtéte, és készséggel mesélt is arról, hogy hol csináltatta az implantátumos mellnagyobbítását. Kiderült, hogy Budapesten a Kelemed Plasztika klinikán, még a linket is elküldte nekem e-mailben. Így a szobámban nyugodtan tudtam már böngészni a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ honlapot. Úgy érzem megtaláltam a legjobb lehetőséget arra, hogy végre megejtsem a mellnagyobbításomat.

Szerencsére az oldalon minden hasznos információ a rendelkezésemre állt, így nem is kellett máshol keresnem a kérdéseimre a választ. Nem csupán egy klinika oldalát találhatjuk meg, hanem egyfajta segíségnyújtó magyarázatokat is kapunk. Számtalan hasznos tanács és tudnivaló vár ránk a Kelemed Plasztika weboldalán, ami egyébként nemrégiben újult meg. Részleteket tudunk meg a mellnagyobbítási javallatokról, az implantátum helyzetéről és beültetésének módjáról is. Betekintést nyerhetünk a mellimplantátumok garanciájába és megtudjuk azt is, hogy mely gyártók termékeit ajánlja jó szívvel a doktor úr, Dr. Kelemen Ottó Ph.D.

Amennyiben tovább nézelődünk a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/-on, akkor az all inclusive árakról is kapunk bővebb információt. És hogy mik lennének azok az all inclusive árak? Röviden annyit jelent, hogy nincsenek rejtett költségek. A doktor úr által megadott végösszeg már tartalmazni fog minden felmerülő költséget, amellyel számolhatunk. Nem kell úgy készülnünk a műtétre, hogy lehet, hogy több százezerrel magasabb lesz a végül fizetendő számla, mivel az egyszeri tranzakció során minden költséget rendezünk előre és a műtét utáni időszakra is. Ugyanis az árak már az utókezelést is tartalmazni fogják, így nem kell még emiatt is aggódni.

Az említett szolgáltatáscsomag tartalmazza a két implantátumnak, a speciális melltartóknak, a pántnak a díját. Ezen felül még a konzultációnak az ára, az altatásé, ápolásé, a teljes operációé is ugyanitt tüntetendő fel a műtét utáni ápolási díjakkal együtt. Tehát minden egyben van, nincsenek plusz kiadások, melyekkel számolnunk kellene a mellnagyobbítás során, melyet a Kelemed Plasztika magánklinikáját végeznek rajtunk. Több féle árképzéssel dolgoznak, attól függően, hogy Motiva, Polytech, Mentor vagy pedig B-LITE csomagról beszélünk.

Biztos, hogy a Kelemed Plasztika jelenti a legjobb megoldást a mellméret problémámra?

Engem már az is meggyőzött, ahogy a recepciós áradozott róla. Ezen felül a doktor úr több, mint 25 éves plasztikai sebész tapasztalata is elég meggyőző volt számomra. A tény, hogy all inclusive árakkal dolgoznak a klinikán belül és, hogy kiválóan felépített garanciális rendszerük van pedig csak hab a tortán. Tudtad, hogy amennyiben például a beavatkozást követő 28 napban történik bármilyen szövődmény, akkor a teljes ellátás ingyenes lesz a páciens számára? Szerintem ez már önmagában is azt sugallja, hogy teljesen biztosak abban, hogy 100%-ig kiváló eredményt tudnak majd biztosítani az ügyfél számára. Minden más esetben pedig gond nélkül állják a költségeket, hogy helyrehozzák az esetleges komplikációt.

Ez a fajta szakmai alázat és megbízhatóság győzött meg engem arról, hogy ne csak ellátogassak a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalra, de ott is maradjak és náluk csináltassam meg a melleimet. A-s méretű cicik lévén mindig is kicsit szégyelltem kivágott pólókat venni, azonban a gyönyörűen begyógyult, immáron C-s melleimmel bátrabban veszek fel merészebb pólókat is. Köszönöm szépen Dr. Kelemen Ottó Ph.D.-nak, hogy ilyen fantasztikus munkát végzett és komplikáció nélkül alakulhatott a műtét utáni felépülésem. Mindenkinek bátran ajánlom a doktor urat, valóban csak ő jöhet szóba plasztikai műtétek kapcsán!