Beutazni Magyarországot! Ha másra nem is, erre jó a vírushelyzet

A mostani helyzetben a külföldi utazások ugrottak, így mindenki családi hétvégékre állt át. Mi is így nyaraltunk idén. Az itthoni tájaknak is megvan a maga bája, egy kis falusi fogadó nyugalma ugyanúgy pihentet, mint a tengerpart. Persze azért mindenkinek hiányzik a jövés-menés, és ez teljesen rendben van. A családi utazásoknál fontos, hogy ne a helyszínen kelljen elrontani azzal az első napot, hogy rögtön vásárolni kell, mert mindenki otthon hagyta a fogkeféjét meg a samponját.

Jobb mindent előre beszerezni

Ezért én mindig előre beszerzek magamnak mindent, hogy ne a nyaralásból menjen erre az idő. Egy nyári utazásra a pipere holmikat mindig online rendelem meg egy webshopból, amit ide kattintva tudtok megnézni. Igaz, ez a bolt elsősorban baba termékekkel foglalkozik, de ez nekem pont kapóra jön. Mivel érzékeny bőröm van, így nem bírja a szulfátos és alkoholos tusfürdőket és samponokat. Azonban a babasamponok mind szulfátmentesek, így nem irritálják a bőrt. Én a Gabi tincsszelídítő sampont használom, mert nagyon szeretem az illatát és nem viszketek tőle. Mivel irdatlanul göndör hajam van, így a tincsszelídítés nekem különösen jól jön. Ha neked is van gondod a jelenlegi samponoddal, akkor ide kattintva meg tudod lesni, hogy a Gabi sampon jobb lenne -e.

Nyáron a naptej elengedhetetlen, viszont a drogériákban általában iszonyat drága a nagyobb kiszerelés, így ezt is a LORD shopból szoktam rendelni. Nekem a Nivea Sun naptej jött be, mivel hidratálja is a bőrömet és kellemes az illata. Persze ugyaninnen szoktam dezodort is venni, mert az se jön rosszul a nyári melegben. A Rexona stift dezodor nekem nagyon bejött. Ha néha rám jön, hogy kéne egy kis kényeztetés, akkor szoktam rendelni habfürdőt is, mivel vannak herbáliás termékeik. Nekem a rozmaringos habfürdő a kedvencem, a Camea márkától.

A LORD shop pontgyűjtő rendszere miatt nekem jobban megéri innen rendelni mindent egyben, mint egyesével megveszegetni a drogériákban. Minden elköltött száz forint után kapsz egy pontot, ami a következő vásárlásnál felhasználható. Mindig hatezer forint felett rendelek, mert így már beszámíthatóak a pontok. A termékek összegének 50%-a kiváltható a pontokkal, ami azért jól tud jönni.