Kellene egy klíma szereléssel együtt? Hozzájuk bármikor fordulhatsz!

Hiába, az utóbbi néhány évben Magyarországon is kezd egyre inkább mediterrán jellegűvé válni a nyár. Ha a családdal nyaralni megyünk, akkor igyekszünk olyan helyre menni, ahol tudjuk hűsíteni magunkat, például egy tó hűvös vizében. Legutóbb a Fertő-tóhoz mentünk egy kedves kis szállodába, amit én inkább neveznék panziónak, annyira kedves és családias a hangulata. A tulajdonossal is kiválóan elbeszélgettünk több este is, mikor a gyerekek már aludni mentek. Ilyenkor több téma is szóba került, többek között tőle tudtam meg azt is, hogy ha nekünk is kell klíma szereléssel együtt, akkor a klimaglobal.eu oldalán kell érdeklődnünk. Ez az egész onnan jött, hogy megdicsértem az épület remekül működő, új, modern klímaberendezéseit. A tulaj büszkén mesélte, hogy tavaly szereltette be őket a Klímaglobál szakembereivel, és eszébe sem jutna máshoz fordulni, ha esetleg egyszer szerelni kellene őket. Kíváncsivá tett ezzel a hozzáállásával, így hát tovább faggattam.

Kérdeztem tőle, hogy a klimaglobal.eu munkatársai házhoz is mennek-e, ha a klíma szereléssel együtt kell valakinek. Mondta, hogy igen, de csak Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyékben. Erre felvidultam, mivel mi pont Győr mellett lakunk, és így pont beleesünk a szórásba. Mondta, hogy akkor mindenképpen a klimaglobal.eu-t keressük, mert náluk jobbat talán az egész országban nem találni. Én pedig olyan vagyok, aki hallgat a tapasztaltabb szavára.

Otthon aztán nem bírtam a kíváncsiságommal, és felnéztem az emlegetett klimaglobal.eu oldalra. Ha tényleg ennyire jók, és ide személyesen is kijönnek, akkor a klíma szereléssel együtt egycsapásra megoldódna számunkra. Egyébként is terveztük egy ideje, de így már a legvégső akadály is elhárulni látszott: kit bízzunk meg vele. Nem kellett csalódnom, egy nagyon modern, letisztult és informatív weboldallal találkoztam, ahol számtalan érdekes és izgalmas dolgot olvashattam el nem csak a klímákról, de a hőszivattyúkról is. Mert, mint kiderült, ez a cég két fő profilja. Ha valaki tehát ezzel a kettővel keresi meg őket, akkor klímát az egész országba kiszállíttatnak, hőszivattyú rendszereket pedig terveznek és telepítenek is.

Minket azonban most a klíma szereléssel együtt érdekelt, úgyhogy ezen az oldalon olvasgattam és kértem végül árajánlatot. Nem kellett sok időnek eltelnie, meg is kerestek a klimaglobal.eu munkatársai a részletekért. Elmondtam, hogy honnan kerestem őket, mik az elképzeléseim és nagyjából mennyit szánok rá. Ezt követte a helyszíni felmérés, majd pedig végleges ajánlatot is kaptam, amit örömmel el is fogadtam. Egy nagyon pofás kis felső-közép kategóriás multi klíma lett végül a győztes, amivel a házunk több helyiségét is lehet egyszerre hűteni. A beszerelés is simán ment, a fiúk nagyon precízek és alaposak voltak. Most pedig már mi is boldog klímatulajdonosok vagyunk, hála a szállásadónk tippjének és a klimaglobal.eu-nak.