Nagyszerű kerti felszerelések webshopra akadtunk

Pihentető utazásra mentünk, hogy feloldjuk a kapcsolatunkban felgyűlt feszültséget

Talán nem túlzás azt mondanom, hogy a férjemmel nemrég egy csodálatos vakáción vettünk részt – életünk talán eddigi legjobb, legpihentetőbb vakációján! Mindkettőnknek nagyon mozgalmas ugyanis az élete, és a munkahely is rengeteget kivesz belőlünk. A sok munkahelyi stressz persze a kapcsolatunkra sincs megfelelő hatással. Rengeteget dolgozunk, sokszor éjszakába nyúlóan túlórázunk, így aztán nem ritkák a feszültségekkel teli pillanatok, ébredések sem. Egy ponton túl olyannyira tarthatatlanná vált a helyzet, hogy nem bírtam tovább a munkahelyemen, és felmondtam. Egyszerűen nem ér annyit az állandó munkahelyi stressz, hogy ennyire megnehezítse a közös életünket. A sok feszültség egyszerűen felőrölte a mindennapokat, nem tudtuk jó szóval egymáshoz fordulni. Ezért amikor felmondtam, a férjem két hét szabadságot vett ki, és elutaztunk a tatai Öreg-tó környékére, hogy kicsit feltöltekezhessünk, és újra megtaláljuk önmagunkat és a harmóniát a kapcsoltunkban.

Csodálatos két hetet töltöttünk együtt, ebből pár napot a tatai Öreg-tónál. Csodaszép volt a környék, élveztem minden pillanatát. Nagyon szép a tó és a vár is, nagyon szerettem sétálni is a környéken. A szállásunk is szuper volt – már az idejét sem tudom, mikor éreztem magam ennyire jól valahol! Ami a legjobban tetszett, hogy a szálláshoz egy kisebb kert is tartozott, ami nagyon szépen volt berendezve. Számos wellness szolgáltatás elérhető volt a hotelben, így például mi is megmártóztunk a fürdőben, és igénybe vettük a masszázs szolgáltatást is. Sőt, életemben először a szaunát is kipróbáltam! Nagyon jó élmény volt, és rendkívül jól éreztük magunkat.

Mégis, a leginkább a kertben töltöttük a legtöbb időt a hotelen belül. Egyszerűen annyira szépen volt berendezve, hogy nagyon jól esett nap végén betérni és leülni ott egy kicsit. Kényelmes és dizájnos volt minden kerti bútor, amit láttunk. Még egy ízlésesen kialakított kerti tó is volt ott, az elé ültünk le a legszívesebben. Így aztán feltöltekezve, és boldogan értünk haza.

Kerti felszerelések webshop – fantasztikus kínálat, megbízható szolgáltatás!

Otthon aztán elkezdtünk beszélni róla, mi lenne, ha a saját kertünket is kicsit átalakítanánk, és otthonosabbá, pihentetőbbé rendeznénk át? A férjem is nagyon jónak tartotta ezt az ötletet, így el is kezdtünk utána nézni, hogyan valósíthatnánk meg ezt az ötletünket. Egy ismerősünk ajánlotta aztán az Expressz Boltot, és nagyon örültünk, hogy rátaláltunk erre a megoldásra! Az utazásunk után nem sokkal ugyanis beütött a pandémia, és ahogyan mindenki más, úgy mi is egy kicsit óvatosabbak kezdtünk lenni a személyes találkozásokat illetően. Így szimpatikus volt, hogy egy ilyen kerti felszerelések webshop lehetőségét ajánlotta nekünk az ismerősünk. Persze eleinte egy kicsit bizonytalanok voltunk, mert ilyen nagy eszközöket, bútorokat még sohasem rendeltünk webshopról. Vajon tényleg minden rendben lesz a vásárlás során? Én elég pesszimista ember vagyok, szinte már láttam is magam előtt, ahogy kiszállítják a nagy gondossággal kiválasztott bútort, de végül közel sem azt kapjuk, mint amire számítottunk.

Expressz Bolt, a megbízható internetes webáruház

A férjem szerencsére jóval józanabb nálam. Ő hívta fel a figyelmem arra is, hogy az ország egyik legnagyobb kereső platformja, az Árukereső “Megbízható bolt” jelzővel látta el a kerti felszerelések webshopot.

Ekkor kicsit megnyugodtam, és elkezdtem jobban szemügyre venni ezt az online áruházat. Meg kell mondanom, már az oldal kialakítása nagyon megtetszett. Nagyon igényesnek találtam ugyanis az oldalon felvonultatott dizájnt, a színeket, a termékekhez használt képeket. Minden harmonizált, és egy olyan weboldal látszatát keltette, ahonnan örömmel vásárolnál. Hátha a vásárlást követően a saját otthonodat is hasonlóan harmonikusan tudod majd berendezni! A weboldal az esztétikus kialakítás mellett ráadásul rendkívül felhasználóbarátnak is bizonyult. Például rögtön az oldal tetején nagyon szemléletes piktogramok segítették az eligazodást a termékek között. Meg is lepődtem, milyen széles a választék az oldalon! Nem is gondoltam volna, hogy kerti felszerelések címszó alatt ennyi minden elérhető a webshopban. Márpedig a kínálatra egyáltalán nem lehetett panasz. Minket persze elsősorban a kerti bútorok érdekeltek, de gyakorlatilag nem volt olyan lehetőség, amiben ne lehetett volna szétnézni az oldalon. A kerti bútorok mellett az árnyékolók, pavilonok is felkeltették az érdeklődésünket például.

Nem mindennapi a termék kínálat az Expressz Boltban

És akkor ne is beszéljünk arról, hogy kerti sütéshez, főzéshez, grillezéshez is milyen nagyszerű termékek találhatók meg az oldalon és milyen széles a kínálat is mindehhez! Én nem is tudom, mások meg tudják-e állni egyáltalán, hogy a teljes portfóliót felvásárolják! De érdemes is rendesen körülnézni és bevásárolni, 19.900 Ft felett ugyanis ingyenes a szállítás az oldalon! De ha ez nem lenne elegendő, az oldalon a legtöbb termékre nagyszerű akciókat is találni. Így nemcsak maga a választék és a kiválasztott termék, de az árak is rendkívül vonzóak! Sőt, ha valaki extra kedvezményre szeretne szert tenni, az sem lehetetlen. Egyszerűen csak fel kell iratkoznia az Expressz Bolt hírlevelére, és további 5 százalék kedvezmény ütheti a markát! Persze egy internetes áruház esetében joggal merül fel a kérdés, hogy mi történik akkor, ha selejtes a termék? Bennem is megfordult a gondolat, hogy tulajdonképpen zsákba macskát vásárolok. Nekem ugyanis hiányzik, hogy megfoghassam a terméket, vagy hogy minden oldalról szemrevételezhessem azt.

De a férjem szerencsére józanul itt is közbelépett és megnyugtatott. Az Expressz Boltban vásárolt termékek mindegyikére ugyanis 14 napos visszaküldési garancia vonatkozik. Így semmiképpen nem kell attól tartanunk, hogy esetleg rajtunk marad egy olyan termék, amellyel mégsem vagyunk maradéktalanul elégedettek.

kerti felszerelések webshop
Az Expressz Boltban minden megtalálható, amit csak egy kertben el tudsz képzelni – a képzeletednek semmi sem szabhat határt! Nagyszerű választék, minőségi termékek!

Véget nem érő termékpaletta – mint a mesében!

De térjünk is vissza a termékkategóriákra egy pár szóval még. Mint említettem, nekünk alapvetően a kerti bútorok iránt dobbant meg a szívünk, de az Expressz Bolt tényleg rengeteg ötletet ad a családi kert berendezéséhez. Találtunk itt például öntözőrendszerhez használható megoldásokat is. Az Expressz Bolt ráadásul a családosokat sem hagyja cserben, rengeteg terméket ugyanis gyerekes családi házak kertjében is el lehet helyezni! Így aztán megszámlálhatatlan kerti játék közül is lehet válogatni a termékkatalógusban. A tikkasztó nyári melegre pedig számos kerti medence ajánlásuk is van, ezeket is érdemes lehet végigböngészni. Ha esetleg bizonytalanok vagyunk a választásunkat illetően, akkor se csüggedjünk. A kiválasztott termékre kattintva ugyanis elérhető a termék adatlapja is a honlapon, így a specifikációból is tudunk tájékozódni a termék tulajdonságait illetően.

Ha pedig még ezt követően sem lennénk biztosak a döntésünkben, ne habozzunk tovább, és hívjuk is fel rögtön az Expressz Bolt ügyfélszolgálatát a honlapon megadott telefonos elérhetőségen. De ha úgy kényelmesebb, akár e-mailt is írhatunk nekik, ha kérdésünk merülne fel. Minket maximálisan meggyőzött az Expressz Bolt, és végül innen rendeztük be a kertünket. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, valóban megérdemli a megbízható bolt elismerést!