Egy régi barátommal futottam össze a hotelban

“Kicsi a világ” szokták mondani, mikor valami egészen lehetetlen helyen botlanak bele egymásba ismerősök, és velem is megtörtént ez nemrégiben. Egy kicsit eldugottabb erdőben töltöttük a szabadságunkat, mikor meghallottam egy ismerős nevetést és egy régről ismert osztálytársamat pillantottam meg a recepción.

Nagy volt az öröm, mikor Esztivel összefutottunk, megbeszéltük, hogy az esti vacsoránál találkozunk, akkor lesz egy kicsit több időnk beszélgetni.

Sok megbeszélni valónk volt, hiszen rég találkoztunk, de az első kérdésem a pólójára vonatkozott.

Tudom, hogy az egyedi póló készítése már elég népszerű és nem olyan elérhetetlen, mint régen. Rajta is pont egy egyedi tervezésű póló volt, amihez Ő maga rajzolta a mintát, és a lolmarkt.hu oldal segítségével meg is csináltatta.

Az elgondolását pólóra vitte, ami nagyon jól néz ki.

El is kértem tőle az oldal címét. A www.lolmarkt.hu oldalon csináltatta a pólót, amit nagyon imád. Nagyon jó az anyaga, és a nyomat színei is nagyon szépek, azt mondta, már többször mosta is, de nem jött le róla.

Pedig az ilyen egyedi pólóknál sokszor a tartósság a gond. Neki ezzel nem volt semmi baja, mondta, hogy már nagyon sokszor rendelt innen és mindig minden rendben ment.

Ők elköltöztek az ország másik felébe, ezért sem találkoztunk sokszor. Nekem szerencsém van, mert a közelemben van üzlete is ennek az oldalnak, ahol akár személyesen is megnézhetem a termékeiket, elvihetem pendriveon a mintáimat. Neki csak a rendelés maradt, mert a közelében pont nincsen üzletük.

Az egyedi póló készítése teljesen elvarázsolt, nagyrészt erről folyt a beszélgetés. Persze, megkérdeztem, hogy vannak, mit csinálnak mostanában, de az egyedi pólója teljesen elvarázsolt.

Elhatároztam, hogy amint hazamegyünk, én is el fogok menni a lolmarkt.hu egyik boltjába és csináltatni fogok magamnak egy egyedi pólót.

Sok remek minta van az oldalukon, amiből választani lehet, azok közül is van, ami tetszik, biztosan abból is fogok venni, de először egy teljesen egyedi, általam tervezett mintát szeretnék a pólóra.

Alig várom, hogy hazaérjünk és kivitelezzem az ötletemet!