Mi a hotelben mindig az internetről rendeljük a gyógyszereket

A hotelban általában nincs időnk arra, hogy valaki kimenjen gyógyszertárba egy kis listával és megvegyen mindent, amire szükségünk lehet az adott hónapban. Ezt ne lehetne így végig követni és nagyon sok idő is elmenne vele.

Éppen ezért minden hónap elején a https://prevenciopatika.hu/ oldalról rendelünk gyógyszereket. Havi egyszer nézzük meg, hogy mi fogyott el, mit kell újra tölteni, hogy nehogy kifogyjunk belőle véglegesen.

A szállodában mindig nagy a nyüzsgés, sokan megfordulnak nálunk és nem ritka, hogy a vendégeknek valamilyen egészségügyi gondja akad. Ezért vannak alapvető gyógyszereink a recepción. Mindenféle vény nélkül kapható gyógyszert felhalmoztunk ide a https://prevenciopatika.hu/ oldalról, és amikor a vendégeknek szüksége van rá, elő is vesszük őket.

Azért szoktunk a https://prevenciopatika.hu/ oldalról rendelni, mert nagyon nagy a választékuk, általában itt mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet egy hotelben. Mindig van valamilyen havi akció, ennek a keretein belül pedig elég olcsón szoktunk tudni gyógyszereket vásárolni.

Mivel a gyógyszerek nem szükségesek a működésünkhöz, és nem is hoznak semmilyen hasznot, szeretjük a lehető legjobb áron beszerezni őket. Hiszen ezt csak a vendégeknek és a személyzetnek vesszük pluszba, hogy tudjunk segíteni nekik ha esetleg szükségük van rá.

Ami még agyon jó a https://prevenciopatika.hu/ oldalon, hogy minden gyógyszer be van kategorizálva, így nem kell név szerint rájuk keresni, igazából a tünetek alapján ki tudjuk választani, melyik gyógyszert kellene megvennünk. Minden gyógyszernél van egy elég részletes leírás is, amiben minden benne van a használatról és összetevőkről is.

Azért is jó ez, mert ha éppen nem találjuk valamelyik gyógyszer leírását, akkor itt meg is tudjuk keresni az oldalon a későbbiekben is.

A sok gyógyszer mellett lehet itt baba-mama dolgokat kapni, vannak arcápolók, dezodorok, ajakápolók, rengeteg a vitamin, gyümölcs és zöldségleveket is lehet venni. Lehet itt kapni szájmaszkokat, fertőtlenítőt, gumikesztyűt. ezek már alapfelszerelései egy hotelnek, itt ezeket is meg lehet vásárolni. Sőt, még COVID tesztet is árulnak és érintés nélküli lázmérőt is lehet itt kapni.

Ezekre a speciálisan vírushelyzetben használatos termékekre minden szállodának szüksége van, itt ezeket nagyon jó áron lehet beszerezni.

Ráadásul 12.000 Ft felett ingyenesen is szállít a cég, így ezt sem kell kifizetnünk, egy szálloda esetén a havi gyógyszer és vírus megelőzéshez kapcsolódó termékek értéke bőven átlépi a 12.000 Ft-ot.

Itt egyébként nagyon gyorsan szállítanak, mindig egy-két napon belül megérkezett eddig a rendelés a hotelbe. Ha valaki magának rendelne, de nincs mindig otthon, hogy a futárt várja, akkor GLS csomag pontra is tud rendelni, így akkor veszi át a rendelését, amikor akarja.

Jó kis webshop ez, logikusan van minden felépítve az oldalon, így nagyon könnyű vásárlás. Olcsók a termékek, gyors a szállítás, ami futárszolgálattal történik. Sok kedvezmény van, néha még kuponokat is adnak.

Az online vásárlás sokkal kényelmesebb, mint a személyes vásárlás, ezért egyre többen választják ezt. Én is azok közé tartozom, akik az online vásárlást részesítik előnyben, így nem meglepő, hogy otthonra is általában innen rendelem meg a gyógyszereket, nem csak a hotel számára.

Egyre több ismerősöm vélekedik így, egyre többen látogatjuk a https://prevenciopatika.hu/ oldalát. Érdemes néha nézegetni, mert a lejárat közeli termékeket is mindig leakciózzák. Ez akkor jó, ha nem éppen gyógyszert tesznek ki, hanem valamilyen más terméket. Hiszen elég sok mindent árulnak még a gyógyszereken kívül is.

Már nagyon sokszor vásároltam innen, eddig mindig meg voltam velük elégedve, így ezek után is csak a https://prevenciopatika.hu/ oldaltól fogok gyógyszereket rendelni.