Hotelbe kellett mennem, hogy legyen fitnesz órám

Tavaly nyáron voltam utoljára hotelben. Az elmúlt évek gyakorlata az volt, hogy évente kétszer mentünk wellnessezni a párommal, azonban múlt decemberben kimaradt a pihenés a vírushelyzet miatt. A nyári utazás viszont felejthetetlenre sikerült. Olyannyira, hogy a mai napig a kezemen hordok valamit, ami emlékeztet rá.

Mondom a sztorit!

Augusztusban megérkeztünk barátnőmmel a kedvenc hotelünkbe. Négy napot töltöttünk pihenéssel, ami nem igazán volt nevezhető “aktívnak”, mert ilyenkor jobban szeretünk mozdulatlanul tespedni a medencében kirándulás helyett. Ez azonban nagyszerű alkalom arra, hogy beszélgetések alakuljanak ki, és új barátságok szövődjenek.

Így történt most is. Találkoztunk egy fiatal házaspárral, akik kicsit sportosabbak voltak nálunk. Az egyetlen közös témánk a sporttal kapcsolatban a futás volt, amihez elmondásuk szerint ők sportórát használnak. A beszélgetés ebben a mederben folyt tovább, de arra már nem igazán emlékszem, ugyanis ettől a pillanattól kezdve azon gondolkoztam, hogy nekem miért nincs ilyenem.

Tuti ezért nem járok futni.

Ahogy visszaértünk a szobába, gyorsan rá is csatlakoztam a laptopommal a hotel guest wifi hálózatára, és megnéztem, hogy milyen kategóriában mozognak a fitnesz óra árak.

Így jutottam el erre az oldalra, ahol a legjobb áron találtam fitnesz órákat. Persze egy jobb óra itt sincs ingyen, de ez egy nagyon jó beruházás napjainkban.

Elég sok, 264 darab találatot dobott be az oldal ebben a termékkategóriában. Most nem volt kedvem ennyit végignézni, ezért leszűkítettem a keresési találatok számát a lehető legkevesebbre. Az árkategória volt az, amin először változtattam. Ha műszaki cikket veszek, nem szeretem elaprózni. Inkább legyen drága, de ne menjen tönkre két hónap alatt. Így gyorsan meg is feleztem a találatok számát.

A következő feltételem a szűrők között az volt, hogy legyen az órában GPS, illetve legyen vízálló. Nem a GPS, hanem az óra! Ez azért fontos, mert szeretném a strandon is viselni, hogy olyan menő lehessek, mint az a házaspár, akivel ma találkoztunk.

Próbára tettem a bestmarkt.hu-t, mert nem kevés feltételt szabtam meg fitnesz óra téren, de még így is 85 darab találattal álltak elő, ami jól mutatja, hogy széles skáláról kínálnak termékeket. Így muszáj volt belekezdenem a válogatásba, ami rengeteg időt emésztett fel, mivel elég alapos vagyok.

Végül szimpátia alapján három darab termékre szűkítettem a lehetőségeket. Ezeket több szempontot figyelembe véve szerettem volna összehasonlítani. Ehhez nem kellett elhagynom az oldalt, hiszen minden termékről nagyon részletes leírás volt található a honlapon. Ezek tartalmazták az órák adatait a kialakításukról, a teljesítményükről, és a műszaki paramétereikről. Bár nincs sok műszaki affinitásom, ezek az adatok sokat segítettek, mert emberi nyelven voltak megfogalmazva.

Nem volt könnyű, de minden szempot mérlegelése után döntöttem. Ebben segítségemre voltak az oldal alján található vásárlói vélemények is. Azt az órát választottam, amivel kapcsolatban a legtöbb pozitív visszajelzés érkezett. Én nem vagyok annak a híve, hogy ilyen értékeléseket írjak, de ha valaki ráveszi magát arra, hogy belépjen az oldalra, ahol vásárolt, és írjon egy visszajelzést, akkor tuti jó a cucc amit vett.

Meg is van az órám. Legalábbis elméletben. Mielőtt megrendeltem volna, szükségem volt egy utolsó löketre, hogy itt vásároljak. Ezt az adta meg, hogy megtudtam, milyen megbízható ez a webáruház! Több biztonságot minősítő oklevéllel is rendelkezik, illetve elnyerte a “Megbízható Bolt” címet is.

Mivel a hazai márkaképviselet garanciális feltételeivel árusítják a terméket, az én bizalmam is elnyerték. Így betettem az órát a kosárba, és elindítottam a rendelési folyamatot. Ez teljesen egyszerű volt, és gyors. A fizetés is könnyen ment, és szívrohamot sem kaptam, mivel 15%-os akcióban volt az eszköz, így a kategóriájában az átlagos fitnesz óra áraknál olcsóbban jutottam hozzá.

Személyes átvételt kértem a boltban, hogy véletlen se jöjjön hamarabb a futár, mint ahogy hazaérek a nyaralásból.

Alig vártam már, hogy hazainduljunk, és átvehessem az új szerzeményem. Nem csalódtam, azóta is folyton a kezemen van.

Maximálisan elégedett vagyok!