Ilyen menő fűtést szeretnénk otthonra is!

Volt szerencsénk a télen elmenni síelni Franciaországba. Sok helyen töltöttük már el így az időt, de Franciaországban most voltunk az első alkalommal. A szálloda, ahol egy hetet voltunk szenzációs volt. Imádtuk a szobánkat és a svédasztalos reggelit. Persze nem az volt a cél, hogy a szállodában töltsük az időt, de azért mikor ott tartózkodtunk, csak ámultunk azon, hogy micsoda modern felszerelések is találhatóak ott.

Külön kiemelném azt a módszert, amivel befűtötték a szállodai szobánkat. Annyira megtetszett nekünk ez a megoldás, hogy komolyan elgondolkodtunk azon, hogy otthonra is szükségünk lesz nekünk egy ilyenre.

A fűtési módszer, amiről beszélek, az infrafűtés. Kicsit tartottam tőle, hogy itthon nem foglalkoznak ilyennel, de találtam egy kiváló szolgáltatót, akik segítenek az ilyen rendszerek telepítésében.

Ezt a céget a futesrendszerek.hu cím beírásával érhetjük el a böngészőnkben, ahol az Infrafűtés – modern, biztonságos fűtés az otthonod számára szolgáltatásukat kell keresni. Ezen a linken keresztül ti magatok is láthatjátok, hogy ezek micsoda modern berendezések. Az infrafűtést meglehetősen sokféle módon fel lehet használni az otthonunk melegen tartására.

Elképzelhető padlófűtésként, falfűtésként, fűtőszőnyegként, hősugárzóként, sőt még a mennyezetre is lehet telepíteni. Ezt az utóbbi megoldást láttuk a szállodánkba is, így mi is pontosan ilyet akartunk a lakásba.

A kivitelező számára ez nem jelentett gondot. Némi felmérés és tervezés után a munkálatok meg is kezdődtek. Láttam, hogy hogyan dolgoznak a cégnek a munkatársai, és látszott, hogy nem most csinálják ezt első alkalommal. Egyszerre voltak gyorsak és precízek.

Az Infrafűtés – modern, biztonságos fűtés az otthonod számára szolgáltatásnak az igénylése egy kiváló ötlet volt. Általa nem csak egy modern és biztonságos módszert kaptunk a kezünkbe, de még kifejezetten költséghatékonyat is.

Mióta így fűtünk, azóta úgy van melegebb a házban, hogy erre még kevesebbet is költünk.

A legjobb, hogy a hagyományos fűtésekkel ellentétben itt nem kerül sor a levegőnek a keringtetésére, ami azért is jó, mert a fiam porallergiás.