A probléma meg van oldva, csak egy hívást kellett intéznem

A szabadságomat töltöm jelenleg egy csodálatos hotelban. Hónapokkal ezelőtt foglaltam és reménykedtem, hogy minden megfelelően alakul és el tudok majd jönni kicsit kikapcsolódni. Végül úgy alakult, hogy majdnem tökéletesen el tudtam engedni magam, a saját gondolataimra tudtam figyelni, olvasni tudtam, jókat ettem, ittam, mulattam, sétáltam a szomszédos erőben, csónakáztam a parkban, s jókat beszélgettem újonnan megismert emberekkel.

Nos, a majdnem jelzőt arra értettem, hogy egyik délután, amikor éppen egy előre befizetett masszázsra tartottam, megcsörrent a telefonom. A szomszédom hívott, hogy azt hiszi csőtörés van a lakásomban. Majdnem idegösszeroppanást kaptam, mert nagyon messze voltam az otthonomtól és ez az, amire egyáltalán nem számítottam. A szomszédomnak volt kulcsa a lakásomhoz. Megmondtam neki, hogy talál egy cetlit a hűtőn, s azon egy szerelő telefonszámát. Hívja fel!

Így is lett. A cetlin ez állt: SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, vizszereles.net, hívd fel bátran ha baj van! Szerencsére szomszédom így tett, felhívta a céget. A cég munkatársai egy órán belül ki is mentek hozzám, majd nem sokkal később hívott a szomszédom, hogy a csőtörésnek nyoma sincs. Hála az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében cetlinek.

Emlékszem mikor írtam fel ezt a számot a hűtőre. Akkor volt, amikor eldugult a wc és én, okosan megpróbáltam egy barkácsboltban vásárolt dugulás elhárító eszközzel megoldani. Ezzel egy sokkal nagyobb dugulást csináltam. Így akkor valahogyan megtaláltam ezt a céget, akik megoldották a problémám.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Egyébként is, több dologhoz értenek a cég munkatársai, akiknek szigorú szakmai feltételeknek kell megfelelni, hogy ennél a 30 éves múltú cégnél dolgozhassanak. Például lehet hívni a céget fűtésszerelés esetén, vagy ha nem működik a fűtőtest, a gázkészülék vagy maga a fűtéshálózat problémás. Akkor is lehet a céget hívni, ha csatorna kamerázásra van szükségünk, tehát műszeres csőtörés bemérése vagy kamerás csővizsgálat esetén. Értenek még a dugulás elhárításhoz, a csőtörésekhez, tehát, ha a nyomóvezeték, a szennyvízvezeték vagy a fűtésrendszert érintő csövekkel van a probléma, vagy pedig csatornázási munkálatok elvégzése esetén. Azaz, ha csatornaépítés vagy lefolyó szennyvíz hálózat szerelése esedékes. Továbbá természetesen a vízszerelési munkálatok során is, például ha vízvezetéket kell szerelni, wc szerelésről van szó, vagy akár a kád felújításáról, a csaptelep, a mosdó, a zuhanyzó vagy akár a bojler szereléséről, felújításáról, karbantartásáról van szó.

A cég még garanciát is vállal az általuk elvégzett munkálatokra, mivel a tartósságban és a minőségi munkavégzésben hisznek, nem pedig a gyors, ideiglenes megoldásokban. Nekem csupán egy hívásba került, és már meg is oldódott a csőtörési problémám.