Az utazás a táska problémánkat is megoldotta

Alig pár napja történt, hogy párommal kiszabadulván a koronavírus miatti lezárás alól, a Bükkbe indultunk. Ki is néztünk egy príma kis szállást, a Corvus Hotelt.

A bejelentkezést követően felvittem a bőröndjeimet a szobánkba, míg a párom bejelentkezett gyógy masszázsra. Sajnos a páromnak pont előző héten állt be a háta, mert építészmérnökként több helyszínen dolgozik a városban. Ezzel összefüggően cipelnie kell két nagyon nehéz laptopot is magával. A laptoptáskák miatt az egyik vállát sokkal jobban terheli, mint a másikat. Közelgő születésnapja alkalmából szerettem is volna meglepni egy rendes hátizsákkal. Fontos kritérium, hogy beférjenek a napi munkavégzéshez szükséges eszközei és megfelelően elegáns is ahhoz, hogy mindenhova magával tudja vinni. Már többször nekimentünk a kérdésnek és mutattam neki pár hátizsákot, de nagyon válogatós, ezért egyelőre mindegyiket elutasította. Nem gondoltam volna, hogy egészen a Bükkig el kell jönnünk, hogy megoldást találjunk erre a problémára.

Az ötlet

Ahogy mentünk vacsorázni a hotel étterem részére, láttunk még megérkezni egy körül-belül velünk egy idős párt. Mindketten egy-egy szép fekete bőr hátizsákot viseltek, a párom meg is dicsérte. Nekem nem is kellett több, odamentem. Elmondtam, hogy nem szeretnék bunkó lenni, de szeretném megkérdezni, hogy honnan vannak a táskáik, mert mi is hasonlókat keresünk. Kedvesek voltak, elárulták, hogy a www.annataska.hu -ról rendelték, amely táskawebshopként rengeteg ehhez hasonló termékkel rendelkezik. Mivel a vacsora jó kiadós volt és fáradtak is voltunk, ezért esti programként megegyeztünk abban, hogy átnézzük az annataska.hu -t.

Tényleg nagyon bő választékkal rendelkezik a honlap és pont a mi ízlésünknek megfelelő elegáns termékeket is találtunk szép számmal. Ezenkívül szerettük volna, ha megbízható márkájú a hátizsák. Szerencsére ez sem volt probléma, mert meglátásunk szerint az annataska.hu csak jó minőségű márkák termékeit értékesíti. Fontos szempont volt még, hogy legyen laptoprekesze a hátizsáknak, hogy nehogy sérüljön a munkaeszköz. Természetesen az ár is egy meghatározó tényező, de úgy láttuk, hogy a weboldalon feltűntetett értékek teljesen megfelelnek a piaci árnak. Szerencsénkre a termékek nagy része le is volt akciózva, így egy jó 1,5 óra böngészés után ki is tudtunk választani egy-egy szép fekete laptoprekeszes hátizsákot.

Egyébként a www.annataska.hu pont most esett át felújításon, ezt jelzik is a főmenüben. Letisztult és átlátható, szóval ezért is tudom ajánlani. Ezenkívül most már külön fülön tudjuk lenyitni az Anneke, Bugatti, Tamaris, olasz és Jana táskákat. A vertikális oldalon pedig terméktípusonként tudjuk nézegetni az oldal kínálta lehetőségeket. Szerintem ez kifejezetten ötlet, mert így könnyedén, egy-egy gombnyomással tudjuk akár márkánként vagy terméktípusonként keresni a táskákat, pénztárcákat vagy öveket.

A megoldás

Ha már ilyen szerencsésen megtaláltuk a www.annataska.hu -t és végre a páromnak is sikerült kiválasztania egy hátizsákot, amit úgyis meg fogunk rendelni, akkor már úgy voltam vele, hogy körül nézek még a honlapon. A pénztárcám már nagyon régi és leharcolt volt. Az utóbbi időben már nem szívesen hordtam, de valamiért mindig lusta voltam újat keresni. Kaptam a remek alkalmon és körbe néztem az előbb említett honlapon, mert szép pénztárcákból is széles választékot kínálnak. Találtam is magamnak egy nem túl nagy, elegáns fekete darabot, úgyhogy ezt is hozzáadtuk a bevásárlókosárhoz. Mindenkinek szívesen ajánlom figyelmébe ezt az oldalt, a táskákon és pénztárcákon széles választékán kívül, férfi és női öveket is lehet rendelni, ami szintén hasznos tud lenni az olyan vásárlóknak, akik szeretik a jó minőségű, elegáns termékeket.

Annyira megörültünk annak, hogy végre találtunk megfelelő termékeket, hogy másnap amikor láttuk az „ötletet” adó párt, meghívtuk őket egy üveg borra. A borozás közben még azt is elmondták, hogy az ő rendelésük lebonyolításánál minden nagyon könnyedén ment, ezért ők is szívből tudják ajánlani a www.annataska.hu -t.