Ez az italhűtő biztosan öt csillagot kap tőlem!

Ha italhűtőre vagy borhűtőre gondolunk, akkor akarva akaratlanul a szállodák és hotelek világa jut az eszünkbe. Nincs is annál jobb, mint egy fülledt nyári este kinyitni a minibárt és kivenni egy jéghideg italt belőle. Ez a luxus azonban nem kell, hogy a szállodában maradjon, hiszen ez is, mint oly sok minden más is, elérhető áron kínálkozik. Legalábbis akkor, ha az Rdealer webshopját nézem, ahol minőségi, kiváló ár-érték arányban lévő termékek közül válogathatok.

Mit is kell tudni az rdealer.hu oldalról? Vendéglátó egységek számára kínálnak gépeket, melyek minőségét nem csupán a hotelek, hanem a hotelbe vissza-vissza térő vendégek is garantálni tudják. Elvégre azért megyünk vissza egy-egy szállodába, mert meg voltunk elégedve az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Legyen szó a tisztaságról, melyet az itt vásárolt porszívónak vagy takarítógépnek köszönhetnek, esetleg a finom ételről, ami az Rdealer-en beszerzett konyhai gépek érdeme is, mindig dicsérik a vendégek a felszerelést. Amikor egy szállodába visszavágyunk tehát, nem mindig csak magát a szállodát hiányoljuk, hanem az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

Természetesen az, hogy vendéglátó egységeknek adnak el, nem lehet kizáró ok, csak nyilván ők az elsődleges vásárlók. Amennyiben szeretnénk mi is egy minibárt a szobánkba, vagy ipari porszívót a lakásunkba, rajtunk áll a döntés, nem mondhatja senki sem azt, hogy nem lehet, mert tiltja a törvény. Ha én luxusban szeretnék élni, akkor luxusban fogok és mindent megteszek annak érdekében, hogy a szobám hasonlítson egy hotelszobára, kezdve az Italhűtő, borhűtővel | Dealer – Gastro & Ice Dealer.

Az italhűtő, borhűtő kategóriában 6 terméket lehet találni jelenleg, ami első hallásra kevésnek tűnhet, de valójában minden fajtát megtalálhatunk itt. Számomra a 191 literes, tolóajtós hűtő volt a legszimpatikusabb, ami tökéletesen megállja a helyét egy nagyon modern hálószobában vagy konyhában. Rendelésre 2-4 hét alatt kiszállítják és 2 év garanciát kapunk rá. Szerintem nagyon jó ajánlat és az ára sem olyan vészes, mint amilyenre gondoltam. Igaz, hogy ezeket hoteleknek és panzióknak találták ki, de na, mindenkinek van egy titkos, régóta dédelgetett álma, nekem ez az.

Italhűtő, borhűtő | Dealer - Gastro & Ice Dealer
Nem csak az éttermekben lehet italhűtő a 21. században!

A kívánságlistán is landolt a termék, viszont ekkor megláttam, hogy még bloguk is van, így gondoltam elolvasok egy-két cikket. Habár nincsen éttermem vagy szállodám és nem is ezen a területen dolgozok, mindig jó dolog bővíteni a tudásunkat és új dolgokat megismerni. Amennyiben viszont Te pont vendéglátós vagy, akkor ez az oldal Neked szinte egy kötelező elem, ugyanis szuper ajánlatokkal bombáznak majd Téged. Számtalan érdekes témát veséznek ki a blogon, ami mindenkinek hasznára válhat. Legyen szó sütésről, főzésről, mosogatásról, vagy akár fagylaltvitrinről, az Rdealer mindig tud megfelelő terméket ajánlani kiváló paraméterekkel, baráti áron és megfelelő garanciával. Minőség a köbön!

Azonban itt nem áll meg a menet, ugyanis széles választékkal rendelkeznek, ami szinte minden vérbeli vendéglátós álma. Amennyiben kocsmád, bárod, vagy kávézód van, akkor ajánlom figyelmedbe a különböző bárkellékeiket. Kávéfőző, kávédaráló, kávétömörítő a koffein szerelmeseinek, shakerek, keverők és szódagépek a koktélok kedvelőinek. Viszont találunk itt lágyfagylaltgépeket és fagylalt vitrineket, gofrisütőket és robotgépeket is, ha esetleg édesebb vonalon mozgunk. A minőségi termékek mindennapunk szerves részét kell, hogy jelentsék, nem szabad félvállról venni éppen ezért az üzletünket vagy vállalkozásunkat sem. Ne hagyjuk figyelmen kívül az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer ajánlatokat, amikor feldobja őket a kereső, vagy ne legyen az, hogy nem veszünk tudomást arról, ha valamilyen eszközünk elromlik. Az Rdealer szuper gyorsan tudja leszállítani nekünk ezeket a ritka gépeket is, mivel legtöbbjük raktáron is megtalálható.

Itt szereztem be például a konyhai robotgépemet is, jut eszembe, mivel sehol máshol nem találtam meg. Persze, oké, ez egy elég drága, nagyon fullos kis gép, de én szerelembe estem a színével, kinézetével így kénytelen voltam beszerezni egyet magamnak is. Azóta is kérdezgeti mindenki, hogy hol vettem, mennyibe került. Amikor lemondom nekik, hogy egy olyan online boltból rendeltem, akik elsődlegesen vendéglátóipari egységeknek adnak el, kicsit furán néztek rám, de megértették. Ezen az oldalon igazi gyöngyszemeket találhatunk.

Nem csupán új termékeket, de használtakat is forgalmaznak, ha esetleg valakinek a vállalkozása pénzszűkében volna, vagy éppen most akarná elindítani az üzletet. Több féle termék, több féle minőség, de kivétel nélkül kiváló ár-érték arány vár mindenkit, hiszen ez a webshop az egyik legjobb, ha vendéglátós eszközöket keresünk!

Na de, italhűtő. Még mindig a kívánságlistán csücsül. Nem ártana tovább menni a megrendeléshez, mert ennek a terméknek az esetében a kiszállítás kettő vagy akár három hetet is igénybe vehet, mivel külső raktáron tartják. Így hát tárcsáztam a telefonszámot, hogy érdeklődjek a termék iránt és a megrendelés menetéről. Nagyon kedvesek voltak, szinte azonnal felvették a telefont és minden felmerülő kérdésemre választ kaptam, minden ködös foltot eloszlattak. Mivel nincs olyan messze tőlem Tapolca, ahol a telephelyük található, így úgy döntöttem, hogy nem kérem a kiszállítást, majd én magam elmegyek érte.

Éppen otthon ültem egy kellemes tavaszi napon, amikor jelentkezett a bolt, hogy mehetek a termékért. Egyeztettük a napot és az órát és várva vártam, hogy végre hazakerüljön a drága hűtőm. A párommal elő is készítettünk mindent, hogy könnyedén be tudjuk szerelni, ne legyen gond a csövekkel és a világítással sem. Ehhez természetesen szakembert hívtunk, nem szeretnénk semmit sem elrontani a beszereléskor, nehogy ne legyen érvényes a garancia a nem rendeltetésszerű használat vagy beszerelés miatt.

Könnyen megtaláltam az Rdealert Tapolcán, nagyon készségesek voltak az eladók, segítettek behelyezni nekem a kocsiba a terméket, és egy kis kellemes beszélgetést is nyélbe ejtettünk arról, hogy hova lesz, kinek viszem. Meglepődtek, amikor elmondtam nekik az ötletemet, mivel ilyenről még nem nagyon hallottak, de biztosítottak arról, hogy amennyiben bármi kérdésem van, állnak rendelkezésemre. Megkérdezték, hogy meg szeretném-e nézni a többi termékeiket, hátha más elrejtett vagy régóta dédelgetett hoteles álmomat rejtik majd, de mondtam, hogy már mindent megnéztem az oldalon. Ki tudja, lehet majd egyszer a saját vállalkozásomnak fogok vásárolni.

Mi legyen az? Legyen fagyizóm vagy kávézóm? Esetleg majd nyissak egy panziót vagy akár egy hotelt? Nem tudom, lehet sosem fog megvalósulni, minden esetre nagyon jó dolog eljátszani a gondolattal. Az biztos, hogy bármilyen ilyesfajta vállalkozásom lesz, itt fogok beszerezni mindent, kétség kívül. Nagyon izgatottak voltunk, amikor végre hazaértem az italhűtőnkkel, viszont minden várakozásunkat felülmúlta a végeredmény. Imádjuk, a szobánk dísze lett és nagyon vicces, amikor megpillantom egy-egy bárpult mögött vagy étteremben. Néha viccesen megjegyzem a pincéreknek, hogy otthon ugyanilyenünk van, de csak nevetnek, hát hogyan lenne ugyanilyen nekünk? Hát így.